Tervetuloa Ilves-Kissoihin Samuel Chidi!

Samuel Chidi ja Ilves-Kissat ovat solmineet kauden 2022 kattavan sopimuksen. Chidi on Nigerialainen 31-vuotias laitapelaaja, joka tuo Kissoihin kokemusta ja taitoa. Chidillä on kokemusta Veikkausliigasta FC Hakan paidassa ja hän on pelannut Ykköstä FC Hakan lisäksi RoPS:ssa ja JIPPO:ssa. Kakkosestakin Chidille on kertynyt kokemusta Atlantiksen ja FC Legirus Interin paidassa. Nigeriasta Chidi siirtyi Suomeen vuonna 2010 Rovaniemen Palloseuran riveihin.

”Mahtavaa saada kokenut hyökkäyspään pelaaja joukkueeseen, joka on pelannut Veikkausliigaa Hakassa viimeset vuodet. Chidi on vahva 1v1 pelaaja josta uskomme saavamme kesällä tehoja syöttöjen ja maalien muodossa”, kommentoi hankintaa päävalmentaja Mikko Innanen.

”Hienoa tulla Ilves-Kissoihin seuran juhlavuotena. Ilves-Kissat oli selvä valinta minulle, sillä tunnen joukkueesta entuudestaan jo Gerald Benin ja Erkka Helmisen Hakasta, sekä tietysti puheenjohtaja Karjanlahden ja joukkueenjohtaja Erkki Niemisen. Joukkueessa on paljon laadukkaita pelaajia ja siksi halusin vielä jatkaa pelaamista Kakkosessa. Toivottavasti näemme paljon katsojia kesällä ja pystymme tarjoamaan heille näyttävää hyökkäyspeliä”, kommentoi Chidi sopimustaan.

Samuel Chidin sopimuksen myötä Ilves-Kissoilla on kasassa 19 sopimusta, joista kaksi on vielä julkaisematta. Pelaajasopimusuutisia on siis vielä tulossa tämän ja ensi viikon aikana.

”Meillä on treeneissä mukana muutama puolustuspään pelaaja, katsotaan miten tilanne heidän kohdallaan etenee. Neuvottelemme myös yhden laadukkaan keskikenttäpelaajan kanssa. Hyökkäyspäähän emme enää etsi vahvistuksia”, toteaa pelaajatilanteesta päävalmentaja Innanen.

Tervetuloa Ilves-Kissoihin Samuel Chidi!