Kausikorttiedut

Ilves-Kissojen kausikortilla saat huikeat kausikorttiedut kaudella 2020.

Ilves-Kissat kausikorttiyhteistyökumppani Trattoria Il Posto Hervanta

Trattoria Il Poston kausikorttiedut: listahinnoista -15% kausikorttilaisille!

Trattoria Il Posto on rento italialainen ravintola Hervannassa, jonka intohimona on valmistaa erinomaisia napolilaisia pizzoja ja muita klassisia italialaisia herkkuja. Tarjous ei koske alkoholituotteita.


Ilves-Kissat kausikorttiyhteistyökumppani AUto- ja kolarikorjaamo ABS1 Center

ABS 1 auto- ja kolarikorjaamo centerin kausikorttiedut: huolloista -10% ja katsastus uskomattomaan 45e hintaan sisältäen päästömittaukset!

Kaikki mitä autoosi tarvitset – saman katon alla! Ilves-Kissoissa vuosia pelanneen ja lukemattomia kertoja verkkoja venyttäneen Timur Inapshban yritys tarjoaa kaikille Ilves-Kissojen kausikorttilaisille -10% huolloista ja katsastuksen uskomattomaan 45e hintaan, joka sisältää myös päästömittauksen.

Varaa aikasi katsastukseen tästä ja näytä kausikorttisi maksaessasi katsasusta aktivoidaksesi tarjoushinnan!


Ilves-Kissat kausikorttiyhteistyökumppani Urheiluhieroja Joonas Tollola

Urheiluhieroja Joonas Tollolan kausikorttiedut: listahinnoista -10% kausikorttilaisille!

Varaa aikasi kalenterista ja näytä hieronnan yhteydessä kausikorttia alennuksen lunastamiseksi: https://slotti.fi/booking/hierojajoonast/?fbclid=IwAR1I_iuHFS5hebIZyUW0RdGPt7JqR6lDdRh7tzutlazGdSGyRA6Wd2rC1Qk


Ilves-Kissat kausikorttiyhteistyökumppani Kuvatikkaus

Kuvatikkauksen kausikorttiedut: palveluista -10% kausikorttilaisille!

Kuvatikkaus on Ilves-Kissojen pitkäaikainen yhteistyökumppani ja tamperelainen perheyritys. Kuvatikkaus tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisen paketin: toteuttaa ideasi, auttaaa graafisessa suunnittelussa tai tekee valmiin suunnitelman lopulliseksi tuotteeksi.

Teemme yrityksille, yhdistyksille ja seuroille brodeeraus- ja painopalveluja, suurkuva- ja tarratulosteita, teippejä ja teippauksia sekä monipuolisia mainoslahjoja.

Kuvatikkauksen paitapaino palvelee, kun tarvitaan yksittäisiä tuotteita nopeasti. Tullintorilla sijaitsevasta myymälästä saat yksilölliset lahjat heti mukaan.


Ilves-Kissat kausikorttiyhteistyökumppani Cafe Kaisuli

Cafe Kaisulin kausikorttiedut: kaikista normaalihintaisista tuotteista -10% kausikorttilaisille!
Tuoretta itsetehtyä ruokaa monipuolisesta aamiaisesta lounaaseen, täyttäviä toast-annoksia läpi päivän ja paikanpäällä valmistettuja leivonnaisia.


Ilves-Kissat kausikorttiyhteistyökumppani Pyöräkauppa Keskiö

Pyöräkauppa Keskiön kausikorttiedut: pyörähuolloista -15% kausikorttilaisille!

Parasta palvelua ja hyvää kahvia Tampereen keskustassa. Keskiö huoltaa kaikenlaiset fillarit mummopeleistä maastureihin ripeästi ja ammattitaidolla. Arvioimme huollon tarpeen yksilöllisesti ja olemme aina yhteydessä, jos huollossa paljastuu jotain uusia vikoja. Emme koskaan jätä asiakasta pulaan rikkinäisen pyörän kanssa

Tarvitsetpa kaupunkifillarin, retkipyörän, gravelin, cyclocrossin tai sähköpyörän työmatkoille, vapaa-aikaan, harrastuksiin tai oikeastaan millaisen menopelin mihin käyttöön vaan, me autamme. Meillä on myynnissä laaja valikoima upeita suomalaisia Pelagon sekä laadukkaita Cannondalen pyöriä.


Vanhan Iken kausikorttiedut: Ravintola Vanhasta Ikestä -10% kausikorttilaisille!

Ilves-Kissojen pitkäaikaisesta yhteistyökumppanista Ravintola Vanhasta Ikestä Tammelantorin kulmalta saat maistuvat pihvipainotteiset lounaat ystävällisen palvelun kera. Päivittäin vaihtuvalla lounaslistalla on tarjolla myös kalaa ja kanaa.

Katso ruokalista osoitteesta http://www.vanha-ike.fi/

Haluatko yrityksesi mukaan tarjoamaan kausikorttietuja? Katso yhteystiedot osoitteesta www.ilves-kissat.fi/kumppanuus