Kausikorttiedut

Ilves-Kissojen kausikortilla saat huikeat kausikorttiedut ottelutapahtumissa ja yhteistyökumppaneiltamme myös kaudella 2022. Lisää kausikorttitarjouksia lisätään kevään mittaan, joten tarkista ajankohtaiset tarjoukset aina täältä.


Siipiweikot Tampere Keskusta ja Siipiweikot Tampella tarjoaa -10% alennuksen normaalihintaisista ruoista!

Siipiweikot on Suomen ensimmäinen siipiin keskittynyt ravintola tarjoten koukuttavia siipiä ja lisukkeita rennolla fiiliksellä viihtyisässä miljöössä.

  • Tarjous koskee normaalihintaisia ruokia, eikä sitä voi käyttää alkoholiin, oheistuotteisiin tai lounashintaisiin tuotteisiin.
  • Yritä muistaa näyttää korttia heti tilauksesi yhteydessä, niin tarjoilijat välttyvät kuittikorjauksilta 🙂

Yrjö Wigren Oy ja Ilves-Kissat yhteistyöhön

Wigrenin tehtaanmyymälä tarjoaa -10% normaalihintaisista tuotteista. Patamäenkadulla sijaitsevasta Wigrenin tehtaanmyymälästä löydät laadukkaat lihat ja makkarat.


ABS1 Auto- ja Kolarikorjaamo Center Lempäälä

ABS 1 auto- ja kolarikorjaamo centerin kausikorttiedut: huolloista -10% ja katsastus uskomattomaan 45e hintaan sisältäen päästömittaukset!

Kaikki mitä autoosi tarvitset – saman katon alla! Ilves-Kissoissa vuosia pelanneen ja lukemattomia kertoja verkkoja venyttäneen Timur Inapshban yritys tarjoaa kaikille Ilves-Kissojen kausikorttilaisille -10% huolloista ja katsastuksen uskomattomaan 45e hintaan, joka sisältää myös päästömittauksen.

Varaa aikasi katsastukseen tästä ja näytä kausikorttisi maksaessasi katsasusta aktivoidaksesi tarjoushinnan!