Kausikorttiedut

Trattoria Il Poston listahinnoista -15% kausikorttilaisille!

Trattoria Il Posto on rento italialainen ravintola Hervannassa, jonka intohimona on valmistaa erinomaisia napolilaisia pizzoja ja muita klassisia italialaisia herkkuja. Tarjous ei koske alkoholituotteita.


ABS 1 auto- ja kolarikorjaamo centerin huolloista -10% ja katsastus uskomattomaan 45e hintaan sisältäen päästömittaukset!

Kaikki mitä autoosi tarvitset – saman katon alla! Ilves-Kissoissa vuosia pelanneen ja lukemattomia kertoja verkkoja venyttäneen Timur Inapshban yritys tarjoaa kaikille Ilves-Kissojen kausikorttilaisille -10% huolloista ja katsastuksen uskomattomaan 45e hintaan, joka sisältää myös päästömittauksen.

Varaa aikasi katsastukseen tästä ja näytä kausikorttisi maksaessasi katsasusta aktivoidaksesi tarjoushinnan!


Urheiluhieroja Joonas Tollola

Urheiluhieroja Joonas Tollolan listahinnoista -10% kausikorttilaisille!

Varaa aikasi kalenterista ja näytä hieronnan yhteydessä kausikorttia alennuksen lunastamiseksi: https://slotti.fi/booking/hierojajoonast/?fbclid=IwAR1I_iuHFS5hebIZyUW0RdGPt7JqR6lDdRh7tzutlazGdSGyRA6Wd2rC1Qk


Kuvatikkauksen palveluista -10% kausikorttilaisille!

Kuvatikkaus on Ilves-Kissojen pitkäaikainen yhteistyökumppani ja tamperelainen perheyritys. Kuvatikkaus tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisen paketin: toteuttaa ideasi, auttaaa graafisessa suunnittelussa tai tekee valmiin suunnitelman lopulliseksi tuotteeksi.

Teemme yrityksille, yhdistyksille ja seuroille brodeeraus- ja painopalveluja, suurkuva- ja tarratulosteita, teippejä ja teippauksia sekä monipuolisia mainoslahjoja.

Kuvatikkauksen paitapaino palvelee, kun tarvitaan yksittäisiä tuotteita nopeasti. Tullintorilla sijaitsevasta myymälästä saat yksilölliset lahjat heti mukaan.


Cafe Kaisulin kaikista normaalihintaisista tuotteista -10% kausikorttilaisille!
Tuoretta itsetehtyä ruokaa monipuolisesta aamiaisesta lounaaseen, täyttäviä toast-annoksia läpi päivän ja paikanpäällä valmistettuja leivonnaisia.


Pyöräkauppa Keskiön pyörähuolloista -15% kausikorttilaisille!

Parasta palvelua ja hyvää kahvia Tampereen keskustassa. Keskiö huoltaa kaikenlaiset fillarit mummopeleistä maastureihin ripeästi ja ammattitaidolla. Arvioimme huollon tarpeen yksilöllisesti ja olemme aina yhteydessä, jos huollossa paljastuu jotain uusia vikoja. Emme koskaan jätä asiakasta pulaan rikkinäisen pyörän kanssa.

Tarvitsetpa kaupunkifillarin, retkipyörän, gravelin, cyclocrossin tai sähköpyörän työmatkoille, vapaa-aikaan, harrastuksiin tai oikeastaan millaisen menopelin mihin käyttöön vaan, me autamme. Meillä on myynnissä laaja valikoima upeita suomalaisia Pelagon sekä laadukkaita Cannondalen pyöriä. Keskiöstä löydät lisäksi pyörien tarvikkeet ja varaosat, sekä voit poiketa vaikka ihan vaan kahville!


Ravintola Vanhasta Ikestä -10% kausikorttilaisille!

Ilves-Kissojen pitkäaikaisesta yhteistyökumppanista Ravintola Vanhasta Ikestä Tammelantorin kulmalta saat maistuvat pihvipainotteiset lounaat ystävällisen palvelun kera. Päivittäin vaihtuvalla lounaslistalla on tarjolla myös kalaa ja kanaa.

Katso ruokalista osoitteesta http://www.vanha-ike.fi/