Yhteistyökumppanuus

Ilves-Kissat on Viipurissa 1932 Urheilu-Poikien nimellä perustettu tamperelainen urheiluseura. Seura tunnetaan nykyään nimellä Tampere-Viipurin Ilves-Kissat. Seura on voittanut Tampereelle kaupungin ensimmäisen miesten Suomen mestaruuden vuonna 1950.

Kaudella 2021 joukkue pelaa valtakunnallista miesten Kakkosta. Seuran tavoitteena on nostaa joukkue lyhyellä aikavälillä, mutta kestävällä pohjalla Miesten Ykköseen ja taistella tulevina vuosina jopa paikasta kuninkuusluokkaan, eli Veikkausliigaan.

Ilves-Kissojen kotiottelut pelataan kaudella 2021 uudella Kaupin Stadionilla, johon mahtuu noin 800 katsojaa. Miesten Kakkosessa kotiotteluita on normaalikaudella 11 kappaletta. Tämän lisäksi kotiotteluita pelataan Suomen Cupissa ja mahdollisessa yläloppusarjassa 2-5 kpl.

llves-Kissat tarjoaa mahdollisuuksia erilaisiin markkinoinnillisiin yhteistyökumppanuuksiin. Yhteistyökumppanuus on yritykselle tapa tuoda brändiään näkyviin Pirkanmaan ja Etelä-Suomen alueella ja olla samalla mukana tukemassa seuraa sen matkalla menestykseen. Kumppanuustuotteina kaudella 2021 ovat peliasumainonnan lisäksi mm. muu varustemainonta, laitamainonta, otteluisännyydet, kummipelaajayhteistyö tai VIP-kausikorttiyhteistyöt. Tarkemmat tiedot kumppanuustuotteista saat jättämällä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta ja lataamalla esitteen.

Lisätietoja kumppanuuksista saat myös suoraan Ilari Lassiselta, ilari.lassinen(a)ilveskissat.fi / 045 614 8224

Mikäli yrityksesi haluaa lähteä kevyesti mukaan, on helppo tapa kausikorttiyhteistyö. Näet kauden 2020 kausikorttiedut osoitteesta www.ilves-kissat.fi/kausikorttiedut

Tervetuloa yhteistyökumppaniksi!