Yhteistyökumppanuus

Ilves-Kissat on Viipurissa 1932 Urheilu-Poikien nimellä perustettu tamperelainen urheiluseura. Seura tunnetaan nykyään nimellä Tampere-Viipurin Ilves-Kissat. Seura on voittanut Tampereelle kaupungin ensimmäisen miesten Suomen mestaruuden vuonna 1950.

Kaudella 2024 joukkue pelaa valtakunnallista miesten Kakkosta. Seuran tavoitteena on nostaa joukkue lyhyellä aikavälillä, mutta kestävällä pohjalla Miesten Ykköseen. Seuran uusi ukrainalaisomistaja Pavlo Ostrenko ja hänen kanssaan työskentelevät seuran hallituksen varapuheenjohtaja Anatolii Moisiev ja (myös edustusjoukkueen valmentajana toimiva) seuran puheenjohtaja Ihor Indutnyii.

Ilves-Kissojen kotiottelut pelataan kaudella 2024 uudella Tammelan Stadionilla, joka tarjoaa valtakunnan parhaat puitteet niin pelaamiseen kuin ottelutapahtuman järjestämiseen. Yhteistyökumppaneille tarjottavasta näkyvyydestä stadionilla voi kysyä joukkueenjohtaja Erkki Niemiseltä.

llves-Kissat tarjoaa mahdollisuuksia erilaisiin yhteistyökumppanuuksiin. Yhteistyökumppanuus on yritykselle tapa tuoda brändiään näkyviin Pirkanmaan ja Etelä-Suomen alueella ja olla samalla mukana tukemassa seuraa sen matkalla menestykseen.