Tampereen Tuulilasimyynti Oy Kissojen kumppaniksi – Apteekkishop tarjoilee näyttäviä torjuntoja myös kaudella 2022

Tampereen Tuulilasimyynti on vuonna 2000 perustettu autolasiliike. Olemme yksi Suomen suurimmista autolasiliikkeistä. Vuositasolla yrityksen kahdessa toimipisteessä Tampereella myydään (Hatanpäällä ja Lielahdessa) lähes 3500 autolasia. Tuulilasimyynnistä ja tuulilasinvaihdosta tunnettu yritys on Kissoille uusi kumppani kaudelle 2022.

 ”1 + 1 = 2. Yritystemme ajatusmaailmat urheiluseuran ja tamperelaisen jalkapalloilun kehittymisestä kohtasivat. Ilves-Kissat on perinteikäs Tamperelainen jalkapalloseura. Ilves-Kissat haluavat voimakkaasti kehittää toimintaansa ammattimaiseksi samalla tavalla kuin moni yritys Tampereella. Haluamme ehdottomasti olla mukana Ilves-Kissojen matkalla kohti korkeampia sarjatasoja”, kertoi Tuulilasimyynnin Jari Hänninen

”Tämä kumppanuus on meille aivan uusi ja tästä on hienoa lähteä rakentamaan kumppanuutta Jarin kanssa. Uskon että tästä alkaa erittäin pitkäkestoinen ja molempia osapuolia tyydyttävä yhteistyö”, pohti Kissojen myyntipäällikkö Ilari Lassinen.

Apteekkishop tarjoilee näyttäviä torjuntoja myös kaudella 2022

Joni Miettisen kummiyritys Apteekkishop jatkaa Jonin kummiyrityksenä. Viime kaudella Jonin esitykset olivat välillä sillä tasolla, että joku vääräleuka voisikin todeta, että mitä lääkkeitä Joni on syönyt. Urheilussa doping on kielletty, mutta mikäli Joni lääkkeitä tarvitsee – valitsee hän varmasti apteekkishop.fi:n.

Apteekkari Markku Ylinen kommentoi syntynyttä yhteistyösopimusta seuraavin sanankääntein: ”Aktiivinen liikunta ja urheilu ovat tärkeitä terveyden ylläpidon kannalta. Liikuntaa ja urheilemista tulisi harrastaa läpi elämän ja onkin hienoa olla mukana kehittämässä Ilves-Kissoja ja Jonia kohti tulevaisuuden tavoitteita”.

Lisää kumppanijulkistuksia on tulossa lähiaikoina pelaajasopimusten sekaan, joten Kissojen verkkosivut kannattaa pitää tiukassa seurannassa. Muistathan myös tarttua kausikorttikampanjaan, mikäli vielä et omaasi ole kotiuttanut!