Pääsyliput & kausikortit 2022

Ilves-Kissojen kaudella 2022 on kahdenlaisia pääsylippuja – normaalit pääsyliput, sekä VIP-pääsyliput. VIP-pääsylippu sisältää sisäänpääsyn lisäksi kaksi juomalippua ja kaksi ruokalippua ottelutapahtumassa. Ruokalippu oikeuttaa hot-dogiin tai makkaraan. Saat alennusta pääsylipusta ostamalla sen verkkokaupasta ennakkoon.

Kaudella 2022 esittelemme uudet Kausikortti+ ja VIP+ -kausikortti -tuotteet. Näillä saat aina kaverin mukaan otteluun, sillä kausikortit sisältävät pääsylipun myös kaverille.

Kausikortti: Oikeuttaa sisäänpääsyyn jokaisessa Ilves-Kissojen kotiottelussa (Suomen cup/Miesten Kakkonen/karsintaottelut).
Kausikortti+: Oikeuttaa sisäänpääsyn lisäksi makkaraan tai kahvin jokaisessa kotiottelussa, sekä sisältää yhden ylimääräisen pääsylipun otteluihin.
VIP-kausikortti: Sisältää VIP-pääsylipun jokaiseen Ilves-Kissojen Miesten Kakkosen kotiotteluun, eli jokaisessa ottelussa 2kpl juomalippuja ja 2kpl ruokalippuja. Ruokalippu oikeuttaa hot-dogiin tai makkaraan.
VIP+ -kausikortti: Sisältää VIP-pääsylipun jokaiseen Ilves-Kissojen Miesten Kakkosen kotiotteluun, eli jokaisessa sarjaottelussa 2kpl juomalippuja ja 2kpl ruokalippuja. Ruokalippu oikeuttaa hot-dogiin tai makkaraan. Lisäksi kortti sisältää yhden ylimääräisen pääsylipun otteluihin, eli kortilla saa aina myös kaverin mukaan.

Ilves-Kissat pelaavat kauden 2022 kotiottelunsa Kaupissa Kauppi-stadionilla, jonka kapasiteetti on n. 800 katsojaa.

Kausikortit voit maksaa myös Smartumilla, EasyBreakilla, Epassilla tai EdenRedillä. VIP-kausikortteja ei voi näillä maksutavoilla maksaa. Lähetätähän meille sähköpostin osoitteeseen ilves-kissat@ilves-kissat.fi, kun olet maksanut kulttuuriseteleillä, niin tiedämme kohdistaa maksun oikein.

Kausikorteilla saat myös alennuksia yhteistyökumppaneidemme palveluista, nämä kausikorttiedut löydät tältä sivulta: https://www.ilves-kissat.fi/kausikorttiedut/

Kaudella 2022 Ilves-Kissojen kausikortit ja pääsyliput toteutetaan yhteistyössä Coregon kanssa. Korteissa on siru ja viivakoodi, joita pystytään hyödyntämään niin ottelutapahtumassa kuin yhteistyökumppanien kanssa. Kauden 2021 kausikortti käy myös kaudella 2022, kunhan sen maksu uusitaan.

Pääsyliput

Alle 15v maksutta sisään.

Alennusryhmät (opiskelija, eläkeläinen, jäsen)AikuisetVIP
Lipunmyynnistä ottelutapahtumasta8€10€24€
Verkkokaupasta7€9€22€

Kausikortit

Kausikorttilaisten ajantasaiset kausikorttiedut löydät sivulta https://www.ilves-kissat.fi/kausikorttiedut/. Voit maksaa Kausikortin ja Kausikortti+:n myös Smartumilla, Edenredillä, EazyBreakilla ja Epassilla.

KausikortitHintaTARJOUS
Kausikortti79,00€39,00€
Kausikortti+119,00€69,00€
VIP-kausikortti90,00€90,00€
VIP+ -kausikortti219,00€109,00€