Pääsyliput & kausikortit 2023

Ilves-Kissojen kaudella 2023 on kahdenlaisia pääsylippuja – normaalit pääsyliput, sekä VIP-pääsyliput. VIP-pääsylippu sisältää sisäänpääsyn lisäksi kaksi juomalippua ottelutapahtumassa. Saat alennusta pääsylipusta ostamalla sen verkkokaupasta ennakkoon.

Kausikortti+ ja VIP+ -kausikorteilla saat aina kaverin mukaan otteluun, sillä kausikortit sisältävät kaksi pääsylippua.

Kausikortti: Oikeuttaa sisäänpääsyyn jokaisessa Ilves-Kissojen kotiottelussa (Suomen cup/Miesten Kakkonen/karsintaottelut).
Kausikortti+: Oikeuttaa sisäänpääsyn lisäksi makkaraan tai kahviin jokaisessa kotiottelussa, sekä sisältää yhden ylimääräisen pääsylipun otteluihin.
VIP-kausikortti: Sisältää VIP-pääsylipun jokaiseen Ilves-Kissojen Miesten Kakkosen kotiotteluun, eli jokaisessa ottelussa 2kpl juomalippuja ja 2kpl makkaraa (vege/liha).
VIP+ -kausikortti: Sisältää VIP-pääsylipun jokaiseen Ilves-Kissojen Miesten Kakkosen kotiotteluun, eli jokaisessa sarjaottelussa 2kpl juomalippuja, 2kpl makkaraa (vege/liha) ja 2kpl pääsylippuja.

Ilves-Kissat pelaavat kauden 2023 kotiottelunsa Kaupissa Kauppi-stadionilla, jonka kapasiteetti on n. 800 katsojaa.

Kausikortit voit maksaa myös Smartumilla, EasyBreakilla, Epassilla tai EdenRedillä. VIP-kausikortteja ei voi näillä maksutavoilla maksaa. Lähetätähän meille sähköpostin osoitteeseen ilveskissat@ilveskissat.fi, kun olet maksanut kulttuuriseteleillä, niin tiedämme kohdistaa maksun oikein.

Kausikorteilla saat myös alennuksia yhteistyökumppaneidemme palveluista, nämä kausikorttiedut löydät tältä sivulta: https://www.ilves-kissat.fi/kausikorttiedut/

Kauden 2021 ja 2022 kausikortti käy myös kaudella 2023, kunhan sen maksu uusitaan.

Pääsyliput

Alle 15v maksutta sisään.

Alennusryhmät (opiskelija, eläkeläinen, jäsen)AikuisetVIP
Lipunmyynnistä ottelutapahtumasta8€10€24€
Verkkokaupasta7€9€22€

Kausikortit

Kausikorttilaisten ajantasaiset kausikorttiedut löydät sivulta https://www.ilves-kissat.fi/kausikorttiedut/. Voit maksaa Kausikortin ja Kausikortti+:n myös Smartumilla, Edenredillä, EazyBreakilla ja Epassilla.

KausikortitHintaTARJOUS
Kausikortti99,00€49,00€
Kausikortti+139,00€89,00€
VIP-kausikortti199,00€109,00€
VIP+ -kausikortti239,00€139,00€