Ale!

Kausikortti

49,00 239,00 

Ilves-Kissojen kausikortilla on maksuton pääsy kaikkiin Ilves-Kissojen kotiotteluihin (Cup-kilpailut/sarjaottelut). Kausikortti+ sisältää yhden pääsylipun sijasta kaksi pääsylippua ja yhden makkaran tai kahvin jokaisessa kotiottelussa.

VIP-Kausikorttiin sisältyy jokaiseen kotiotteluun sisänpääsyn lisäksi kaksi juomalippua ja kaksi makkaraa (vege/liha). VIP+ -kausikorttiin sisältyy kaksi pääsylippua, kaksi juomalippua ja kaksi makkaraa (vege/liha).

Kausikortti sisältää lisäksi kausikorttiedut yhteistyökumppaneiltamme. Kauden 2023 edut julkaistaan alkuvuoden 2023 aikana osoitteessa www.ilves-kissat.fi/kausikorttiedut. VIP-kausikortit tulevat myyntiin alkuvuoden 2023 aikana.

MAKSUTAVAT
Voit ostaa kausikortin suoraan  verkkokaupasta tai jos haluat maksaa laskulla tai kulttuurisetelillä, voit laittaa sähköpostia ilveskissat@ilveskissat.fi niin saat ohjeet maksuun.

TOIMITUS
Uuden kausikortin toimitusvaihtoehtoina on nouto Kissat-Hallin urheilukeskukselta asiakaspalvelun aukioloaikoina (www.urheilukeskus.com) tai postitus kotiosoitteeseen. Mikäli sinulla on kausikortti jo entuudestaan, aktivoidaan se maksettuasi kortin. Muistathan täyttää kassalla korttinumerosi.

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Kortti

Kausikortti, Kausikortti+, VIP-Kausikortti, VIP+ -kausikortti