Kissat kohtaa HJS:n Eerikkilässä

Ilves-Kissat ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura kohtaavat tiistaina Eerikkilän urheilukeskuksessa. Ottelu Kakkosen B-lohkon vastustajien välillä alkaa klo 15.30.

Molemmat joukkueet hakevat tärkeää pelituntumaa kilpailullisesten otteluiden lähestyessä. Kissat pelasivat harjoituskautensa toisen ottelun vasta viikko sitten kohdatessaan Ilves/2:n toista kertaa tämän vuoden puolella. Molemmat ottelut ovat päättyneet tasan.

HJS myös pelasi kuukauden ottelutauon jälkeen ja kohtasi toista kertaa kuukauden sisään harjoitusottelussa Atlantis FC:n. Ensimmäinen kohtaaminen Helsingissä päättyi HJS:n kannalta raskaaseen 4-0 tappioon, mutta Hämeenlinnalaiset taistelivat itsensä kolmen maalin takaa tasoihin, kun joukkueet kohtasivat vuorostaan Säästöpankki-areenalla.

Kissojen päävalmentaja Mikko Innanen toivoi viime viikolla joukkueella pelituntumaa ja sen perään ehjää harjoitusviikkoa ennen uutta harjoitusottelua. Tällä viikolla tilanne on Kissojen kannalta parempi ja kokoonpanossa nähdään myös tuore vahvistus, FC Hakasta Kissoihin siirtynyt Samuel Chidi.

– Ilves-pelin jälkeen on harjoiteltu tarkoituksella kovaa. Huomiselle on mukana 13-14 pelaajaa, joten minuutteja tulee kaikille riittävästi ja kaikkia tarvitaan.

Näillä näkymin (Samuel) Chidi on mukana, mutta pitää vasta pikkuhiljaa lisätä kuormaa, kun alla vasta pari reeniä. Muutamalle pelaajalle taita tulla kauden ekoja minuutteja nyt.

Kissoilla on HJS ottelun jälkeen luvassa nopea palautuminen ja keskiviikkona harjoitusottelussa vastassa TPV.