Sunnuntain kotiavauksessa vastassa PIF – tervetuloa Kauppiin kannustamaan Kissat voittoon

Ilves-Kissat pelaa sunnuntaina 6.6. klo 18.30 ensimmäisen Kakkosen kotiottelunsa, kun vieraaksi Kauppiin matkustaa Pargas Idrottsförening Paraisilta. Kotiavaus on samalla myös kauden ensimmäinen peli, johon saa ottaa yleisöä ilman ehdotonta rajaa, kunhan Aluehallintoviraston ja THL:n ohjeita noudatetaan. Ottelussa täytyy siis muistaa pitää turvavälit ja käyttää käsidesiä sekä kasvomaskeja.

Ottelua voi seurata myös Aamulehden livestä. Linkki siihen löytyy tämän jutun lopusta.

Sunnuntain vastustaja PIF on Kakkosessa vain vuoden Kissoja kokeneempi, sillä joukkue nousi sinne kaudelle 2020. Ensimmäisellä Kakkosen kaudellaan se sijoittui sarjassa neljänneksi. Sunnuntain ottelu on vierasjoukkueelle tämän kauden Kakkosen ensimmäinen ottelu, kun taas Kissat avasi kautensa viime viikolla 1–1-tasapelillä Ilveksen kakkosjoukkuetta vastaan.

Kissat lähtee otteluun hyvällä ryhmällä, sillä loukkaantuneena on tällä hetkellä vain Mauro Severino. Päävalmentaja Giorgi Ositashvilin mukaan loukkaantuminen ei kuitenkaan ole vakava, ja Severino saattaa kuntoutua siitä jo sunnuntaiksi. Ositashvili lähteekin viikonlopun otteluun hyvissä tunnelmissa onnistuneen sarja-avauksen jälkeen. 

– On mahtavaa päästä pelaamaan ensimmäinen kotiottelu! Olemme nälkäisiä voittamaan ensimmäisen kerran Kakkosessa. Teemme parhaamme ja taistelemme loppuun asti, ja toivottavasti se riittää voittoon, hän kommentoi.

Tervetuloa siis kaikki Kauppiin sunnuntaina klo 18.30 kannustamaan Kissat Kakkosen avausvoittoon!

Osta pääsyliput ennakkoon -40% alennuksella osoitteesta https://www.coregoshop.fi/ilves-kissat

Alennetut hinnat kauden ensimmäiseen otteluun!

  • Alennusryhmät: Opiskelijat, eläkeläiset ja jäsenet: 4,8€ (ovh. 8€)
  • Aikuiset: 7,4€ (OVH 12€)
  • Alle 15v. maksutta

Kausikortit

Linkki Aamulehden striimiin: https://www.aamulehti.fi/jalkapallo/art-2000008027301.html