Maalinnälkä kasvaa kotiavauksen alla – katso videolta Mika Ahosen mietteet!

Ilves-Kissat avasi kautensa viime lauantaina paikallispelissä Ilves/2 vastaan. Tiukasta kauden avauksesta käteen jäi vahva peliesitys ja tasapelin myötä yksi sarjapiste. Avausvoiton metsästys jatkuu siis vielä tälle viikolle Kissojen osalta, mutta viikonloppuna pelattava kauden ensimmäinen kotipeli PIF vastaan on mahdollisuus avausvoittoon kotiyleisön edessä.

Fiilis joukkueessa on hyvä ja voitto luonnollisesti tavoitteena viikonloppuna, kertoi Mika Ahonen tällä viikolla Kaupissa:

”Helkkarin hyvä fiilis, pitkä harjoituskausi takana ja alkoi jo tuntua, että alkaako sarja ikinä! Onneksi oli paljon harjoituspelejä ja meininki reeneissä äijien kanssa on ollut hyvä!”

Kissojen joukkueessa on ollut vahva usko ja itseluottamuus omiin kykyihin jo kauden alla, mutta joukkue pääsi Ahosen mukaan heti kauden avauksessa mittaamaan itsensä:

”Joka pelissä on mahdollisuus voittaa, mutta totta kai tämä loi uskoa lisää, kun oli vastassa yksi sarjan parhaista joukkueista. Pystyimme pelillisesti haastamaan heidät ja meillä oli mahkut voittaakkin se peli. Samalla sykkeellä, kun jatketaan, niin voittoja kyllä tulee Kakkosessa!”

Katso videolta Mika Ahosen mietteitä Ilves-Kissojen kauden ensimmäisen kotipelin alla!