Myös VIP-Kausikortit myynnissä – lunasta nyt kausikorttisi ja tue paikallista!

Ilves-Kissojen kauden 2023 kausikortit ovat nyt tarjouksessa – kampanja ulottuu ensimmäiseen sarjaotteluun eli lauantaihin 22.4. asti. Ilves-Kissat oli viime kaudella Tampereen ykkösjoukkue Veikkausliigan alapuolella olevissa sarjoissa, ja sama lento jatkuu varmasti myös kaudella 2023. Kissoilla on kasassa todellinen nousijajoukkue ja joukkue ansaitsee kaiken mahdollisen tuen taistelussa noususta Ykköseen.

Kissat voittoon derbyssä
Ilves-Kissat kohtaavat Tampere Unitedin todellisessa derbyottelussa 1.9.


Nyt on siis oikea hetki lähteä Ilves-Kissojen matkaan. Ilves-Kissojen otteluissa tehtiin maaleja 4,75 maalin keskiarvolla, joten unohtumattomia elämyksiä on varmasti luvassa! Kaudella pelataan kaksi derbyä, jotka sijoittuvat syyskierrokselle. Syyskuussa kohdataan todellisessa ja tulikuumassa derbyssä Tampere United ja Kakkosen varsinainen sarja päättyy 1.10. Ilves/2 vastaan. Kausikortin ostaminen on paras tapa tukea seuraa ja joukkuetta niin taloudellisesti kuin muutenkin. Ilves-Kissojen yhteisössä on voimaa, näytetään se porukalla tulevalla kaudella.

Tunnetta, taistelua ja Kissasydäntä – tätä on Ilves-Kissat vuosimallia 2023

Gerald Ben tuulettaa
Gerald Ben tuulettaa maalia Antti Kujalan kanssa. Kuva: Esa Norvia

HUIMAT TARJOUSHINNAT

Kausikortteja on viime kauden tapaan tarjolla neljää eri vaihtoehtoa:

Kausikortti: Sisäänpääsy jokaiseen Ilves-Kissojen kotiotteluun (Suomen cup/Miesten Kakkonen/karsintaottelut)
Kausikortti+: Sisäänpääsyn lisäksi makkara tai kahvi sekä ylimääräinen pääsylippu kaverille

VIP-kausikortti: Sisäänpääsy jokaiseen Ilves-Kissojen kotiotteluun (Suomen cup/Miesten Kakkonen/karsintaottelut). Tämän lisäksi jokaisessa ottelussa 2kpl juomalippuja ja 2kpl makkaraa (vege/liha)*
VIP+ -kausikortti: Sisäänpääsy jokaiseen Ilves-Kissojen kotiotteluun (Suomen cup/Miesten Kakkonen/karsintaottelut). Tämän lisäksi jokaisessa ottelussa 2kpl juomalippuja ja 2kpl makkaraa (vege/liha) sekä ylimääräinen pääsylippu kaverille*

*VIP ja VIP+ -kausikorteilla edut voimassa Miesten Kakkosen otteluissa

Kausikortin voi maksaa myös EasyBreakilla, Epassilla tai EdenRedillä (pl. VIP ja VIP+ kausikortit). Maksun jälkeen ilmoita sähköpostiosoitteesi osoitteeseen ilveskissat@ilveskissat.fi, näin tiedämme kohdistaa maksun oikein. Myös maksaminen laskulla onnistuu, ilmoitathan myös laskutustiedot tällöin sähköpostilla ilveskissat@ilveskissat.fi.

Edelliskausien kausikortti käy myös kaudella 2023, ilmoita tällöin kortin numero tilauslomakkeella tai sähköpostilla tilausta tehdessä. Uuden kausikortin voit noutaa Kissat-Hallin urheilukeskukselta tai se voidaan toimittaa postissa. Tilattujen kausikorttien toimitukset aloitetaan tällä viikolla.