Elias Kuusela jatkaa Kissoissa

Elias Kuusela on seuraavat julkistettava Kissojen sopimuspelaaja.

Elias Kuusela (1996) aloittaa neljännen kautensa Kissanutussa. Kuusela siirtyi Kissoihin kaudelle 2020 Ilves/2:n riveistä. Kuusela on pelannut Kissoissa kolmen kauden aikana yhteensä 52 ottelua, joista kolme Suomen Cupissa, 29 Kakkosessa, 14 Kakkosessa ja kaksi ottelua Kakkosen karsintaa. Kuusela on koulutukseltaan laitahyökkääjä/kymppipaikan pelaaja, mutta on Kissoissa pelannut lähes kaikilla pelipaikoilla topparia ja maalivahtia lukuunottamatta. Maalinteossa mies on onnistunut jokaisella kaudella kerran, viimeistellen kauden 2022 osuman Kaarinan Poikien verkkoon.

Elias Kuuselalla alkaa neljäs kausi Kissoissa. Kuva: Anssi Takala

””Elkku” on pelitaitava pelaaja, eli omaa hyvän pelkäsityksen ja osaa lukea peliä hyvin mihin pitää liikkua ja mihin syöttää. Tämän johdosta hän on myös monikäyttöinen pelaaja. joka pystyy pelaamaan laidassa tai keskellä. Tällä kaudella hän on pelannut enemmän laitapuolustajana ja sieltä ”Elkun” tontti löytyy varmaan tulevalla kaudella”, kommentoi päävalmentaja Mikko Innanen.

Kuusela #11 Jari Nikkilän (6) ja Aleksi Sainion seurassa. Kuva: Anssi Takala

”Hieno jatkaa näiden sällien kanssa tekemistä! Itsekin olen saanut (ainakin toistaiseksi) ehjän talven vedettyä ja kun tässä alkaa päivät kirkastumaan ja kauden alku on ihan kulman takana, niin kyllähän se alkaa pelaajaakin jo kutittelemaan. Kohta päästään taas näyttämään, millaisia metkuja ollaan talven aikana hierottu”, tuumaa puolestaan Kuusela sopimuksestaan ja tulevasta kaudesta.