Huonoja ja hyviä uutisia!

Ilves-Kissat pelasi harjoituskauden ensimmäisen harjoitusottelunsa lauantaina Pirkkahallissa TamU:a vastaan.

Ennen kuin varsinaisesta ottelusta mitään lausutaan, kerrotaan tosi huono uutinen. Monivuotinen kissakapteeni, puolustuksen tukipilari Juha ”Fööri” Veijonen on lopettanut pitkän jalkapallouransa. Mikään joukkue, tuskin Kissatkaan, ei kestä avainpelaajan lopettamista ilman vaurioita.

Ilves-Kissat kiittää Juha Veijosta upeasta panoksestaan punavalkoisessa paidassa ja toivottaa hänelle onnea uusissa sekä työ- , että perhe-elämän haasteissa. Kiitos!

Tapasimme Pirkkahallin katsomossa uuden kissapomon, Tuomas Karjanlahden. Mies puhkui edelleen intoa kuin juuri täytetty ilmapallo ja kertoi, joukkueen treenien alkaneen niinkuin pitikin. Uusi päävalmentaja Giorgi ”Gio” Ositashvilion ollut hyvin tyytyväinen pelaajiensa asenteeseen sekä osaamiseenkin. Se kuulostaa hyvältä uutiselta.

Ja hyvät uutiset sen kun jatkuvat. Viime vuoden pelimiehistä Juha Jokinen, Radwan Moussa, Aleksi Siren, Juho Ihalainen, Eetu Virtanen, Jesse Jaakkola ja Joni Valkeeniemi ovat jo allekirjoittaneet sopparinsa aikaisemmin mainittujen Toni Paukkerin, Ville Puustisen ja Jimi Salon ohella. Tänään Pirkkahallissa pelanneet ovat myös sanallisesti sitoutuneet ensi kauteen, joskaan sopimuksia jokaisen kanssa ei ole ehditty allekirjoittamaan.

Hyvä uutinen lienee sekin, kun Karjanlahti ilkikurisesti hymyillen kertoo, että tammikuussa treenijoukko kasvaa vielä merkittävästi, muttei suostu paljastamaan kuinka merkittävillä pelaajilla. Odotellaan hyviä uusia uutisia.

Jaa niin se peli.

Ilves-Kissat nöyryytti vime kaudella vielä Kakkosessa pelannutta TamU:a vakuuttavasti 6-0. Jos vastustajan joukoissa pelasi vähänkään samoja pelaajia, jotka Kakkosen sarjapaikan menettivät, ei Kissojen tämän päivän tilanne näytä lainkaan huonolta.

Vaikka pelin tasosta tai sen puuttumisesta ei kannata vielä repiä otsikoita, voidaan kai kertoa tähtihetket:

– 1-0 Ville Puustinen (Jesse Jokisen kulmurista)

– 2-0 Eetu Virtanen 25 metristä vastustajan molarin selän kautta

– 3-0 Toni Paukkeri Edun esityöstä

– 4-0 Toni Toijala

– 5-0 Toni Toijala

– 6-0 Ville Puustinen

Palataan asiaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *