Hiukan oli korvan takana…

Ilves-Kissojen muistissa oli edelleen hyvin viime kauden ensimmäinen sarjaottelu, joka pelattiin Kaukajärvellä huhtikuun lopussa. Vastustajana oli sarjatulokas AC Estudiantes eli tuttavallisemmin ACE, joka juotti kissaryhmälle karvasta kalkkia. Eikä ainoastaan viemällä ottelusta kaikki sarjapisteet, vaan myös saattamalla keskikentän moottorin Jere Intalan lasaretin puolelle.

Vuoden ensimmäinen harjoitusottelu pelattiin lauantaina samaista ACE:ta vastaan. Nyt pelikenttänä oli Pirkkahalli ja kotijoukkue Ilves-Kissat koko lailla uudessa kuosissa. Päävalmentaja Giorgi Ositashvili on saanut käyttöönsä lähes kaikki viime kauden pelaajat, joiden lisäksi syvyyttä rotaatioon ovat tuoneet myös uudet sopimuspelaajat Tommi Smeets ja Elias Kuusela. Kokoonpanossa viilettivät muutamat vielä sopimuksettomat, mutta varmasti hyvää lisäarvoa tuovat pelimiehet, kuten kahdesti maaliverkkoa pöllyttänyt älykäs Mika Ahonen ja TamU:n sinisissä aiemmin esiintynyt Jere Remes.

Liekö uuden valmentajan metodit jo purreet iki-kissoihinkin vai kilpailuko pelipaikoista toi pelaamiseen aivan uudenlaista potkua? Pallo, kun totteli punaisia vuodenaikaan nähden hienosti ja maalipaikkoja luotiin tämän tästä.

Avausjaksolla maalinteossa onnistuivat Ahonen, Ville Puustinen, Juho Ihalainen ja Toni Toijala. Toisella jaksolla Ahonen toistamiseen ja maali-iloittelun päätti Elias Kuusela siirtämällä Puustisen tolpasta kentälle pamahtaneen rangaistuspotkun vastustajan verkkoon.

Kaiken kaikkiaan ottelua oli hauska seurata ja lisää on luvassa parin viikon päästä, kun samaan pelipaikkaan saapuu vastustajaksi Nokian Palloseura. Odotettavissa on myös Regions cupin otteluja toivottavasti useampiakin.