Voisiko Koskissa käydä kauniinpana päivänä?

Voi toki, mutta tuskinpa vain. Apian urheilupuisto oli viritettynä parhaimmilleen ottamaan vastaan Ilves-Kissojen kokoonpanon. Ja Kissat pani parastaan esittääkseen paikallisille parasta osaamistaan heti alusta lähtien.

Vierasjoukkueen dominanssi alkoi heti alkuvihellyksestä alkaen. Eetu Virtanen jatkoi heti siitä, mihin TKT-ottelussa jäi. Kahdeksas minuutti ja 0-1. Edellisessä pelissä kolme maalia oli toki hieno suoritus, mutta tänään saattoi olla hiukan vaikeampaa, kun vastassa oli yksi sarjan parhaista vastustajista. Kissojen joukkue oli kuitenkin latautunut parhaimmilleen, eikä vastustaja päässyt ahdistamaan Ilves- Kissojen puolustuslinjaa, vaikka sieltä puuttui ikiraataja Juha Veijonen.

Kokoonpanosta olivat pois myös Toni Toijala, Juha Jokinen sekä Felix Suihko, mutta esitykseen kentällä sitä ei juurikaan havaittu. Peli jatkui tamperelaisten hienona spektaakkelina, joista toinen kohokohta oli Virtasen toinen osuma kymmenen minuuttia ennen jakson päättymistä. Ottelu 0-2 vieraille, eikä tuskaa ollut muuallakaan.

Toiselle jaksolle juostiin täynnä energiaa, joka purkautui Jere Intalan viimeistelemään maalin, kun kymppikään ei ollut vielä täynnä. Tilanteesta 0-3 jatkettiin ottelua, josta suurempaa huolta ei enää ollut. Ottelu näytti ratkenneen, Paremmat vastustajat tulevat vastaan tuonnempana.