Ei ollut kivaa keskiviikkona Kaupissa

Ilves-Kissojen Kakkosen ottelu sarjatulokas PP-70 vastaan ei valitettavasti ollut oikeastaan kamppailu ollenkaan, vaan rahtusen nahkean alun jälkeen täydellinen Kissanäytös.

Vartin vaatimaton vierasryhmä jaksoi joten kuten sinnitellä kotijoukkueen kintereillä, Mutta Toni Paukkerin avausmaalin jälkeen pelattiin täydellisesti yhtä päätä, mitä nyt kertaalleen Topi Jokisen sinänsä hienosti ampuma pallo löysi tiensä Kissojen verkkoon.

Ensi jaksolla Ilves-Kissoista onnistuivat myös Juha Jokinen ja Jere Intala kahdesti, joten tauolla henkeä vedettiin 4 – 0 kotijohdossa.

Toisella jaksolla maalikarkelot aloitti Eetu Virtanen, kun jaksoa oli kulunut kaksi minuuttia ja niitä jatkoi Toni Paukkeri, joka sai hattutemppunsa täyteen jo 53 minuutilla. Juha Jokinen iski pallon vieraiden maaliin, kun jaksoa oli vartti pelattu, Amin Chouaib teki saman kolme minuuttia myöhemmin, johon Jokinen vastasi kahdella osumallaan, joten hänen temppunsa täydentyi 78 minuutilla. Montezer Al-Fatlawin teki kauden avausosumansa viimeisen kympin alussa ja hyväksi lopuksi Jere Intalan kolmas maali syntyi kolme minuuttia ennen päätösvihellystä. Lyhyellä matematiikalla ottelun päättyessä Ilves-Kissojen voitto kirjattiin murskaavasti luvuin 12 – 1!

Edellä on kerrottu ottelusta kaikki olennainen. Sääliksi vaan käy joukkueen valmentajan Jarkko Jousmäen tilanne. Sarjan kahdeksanteen otteluun seura sai kentälle ainoastaan 11 pelaajaa, joten valkku joutui yhteiseksi varapelaajaksi, mutta kentälle hän ei kuitenkaan tullut. Seuran pelaajaluettelossa on kuitenkin ihan kelpo pelaajia tälle sarjatasolle, mutta kentälle heitä ei kuitenkaan Kauppiin saatu. Maalisuhde 12-54 ei todella motivoi joukkuetta jatkossakaan. Jos Koskenpojat oli viime kaudella sarjan murheenkryyni, taistelee Peli-Pojat tuosta tittelistä tällä kaudella, jos nyt otteet eivät oleellisesti petraannu.

Ilves-Kissat siirtyi sarjan kärkeen, mutta pahimmilla kilpailijoilla NoPS:lla ja HJS:llä on ottelu vähemmän pelattuna. Ennen juhannusta Kissat matkustaa vielä ensi keskiviikkona Hämeenlinnaan, jossa varmasti odottaa voitontahtoinen HJS, joka mielii tosissaan takaisin Kakkoseen.