VIP-kausikortit myyntiin

Ilves-Kissojen kesän pääsylippuvaihtoehdot ja pääsylippujen hinnat on nyt julkistettu. Kaudella 2021 on tarjolla kahdenlaisia pääsylippuja – normaalit pääsyliput, sekä VIP-pääsyliput. VIP-pääsylippu sisältää kolme juomalippua ja kaksi hot-dogia ottelutapahtumassa. VIP-liput ja -kausikortit ovat tarjouksessa 18.4.2021 asti. Kausikorteista vaihtoehtoina on normaali kausikortti, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn jokaisessa Ilves-Kissojen kotiottelussa (Suomen cup/Miesten Kakkonen/karsintaottelut) sekä VIP-kausikortti, joka sisältää muuten samat edut kuin normaali kausikortti, mutta tämän lisäksi VIP-pääsylipun jokaiseen Miesten Kakkosen kotiotteluun, eli jokaisessa ottelussa 3kpl juomalippuja (olut,siideri,lonkero/alkoholiton, arvo n.20€) ja 2kpl hot-dog-ruokalippuja (arvo 9€). Kaudella pelataan sarjassa 11 kotiottelua, jonka lisäksi mahdolliset cup-kotiottelut ja nousukarsintaottelut.

Normaalin pääsylipun hinta on 12€, alennusryhmien pääsylippu on 8€. Alennusryhmiin kuuluvat kannatusjäsenet, eläkeläiset ja opiskelijat, oikeus alennukseen on todistettava ottelutapahtumassa. Alle 15-vuotiaat pääsevät otteluihin maksutta. VIP-pääsylipun OVH-hinta on 29€, mutta ne ovat tarjouksessa 18.4. asti hintaan 19€/kpl. Myynnissä on myös viiden ja kymmenen kappaleen VIP-lippupaketit, jotka ovat tarjouksessa 86€ ja 162€. Löydät lippujen hinnat kootusti sivulta https://www.ilves-kissat.fi/paasyliput-kausikortit/

AikuisetAlennusryhmät (kannatusjäsen,eläkeläinen,opiskelija)Alle 15vKausikortilla
12€8€0€0€

Siipiweikot ja Ilves-Kissat kausikorttiyhteistyöhön

Kaudella 2021 kausikorttiedut jatkuvat ja päivitämme kumppaneita kevään mittaan. Uutena kumppaninamme aloittaa Siipiweikot, jonka normaalhintaisista ruoka-annoksista saat Kissojen kausikortilla -10% Tampereen keskustan ja Tampellan ravintoloissa! Kausikorttilaisten ajantasaiset kausikorttiedut ja tarkemmat ehdot löydät sivulta https://www.ilves-kissat.fi/kausikorttiedut/ . Kausikortilla saat etuja niin ottelutapahtumassa, kuin yhteistyökumppaneiltamme.

Ilves-Kissojen ottelutapahtumissa kausikortilla aina paras hinta:

  • Kahvi tai makkara jokaisessa ottelussa.
  • -0,5€ normaalihintaisista kioski- ja anniskelutuotteista

Kausikortin kampanjahinnat vuonna 2021 ovat seuraavat:
39€ – 18.1.-30.1.2021
49€ – 1.2. – 28.2.2021
59€ – 1.3. – 31.3.2021

Kausikorttien toimitukset alkavat helmikuulla. Jo kausikorttinsa ostaneet henkilöt voivat korottaa sen vip-kausikorttiin 40€ lisämaksulla. Mikäli haluat korottaa kausikorttisi, voit olla siitä yhteydessä tuomas.karjanlahti(a)ilves-kissat.fi, niin korotetaan kausikortti VIP-kausariksi.

Kotiottelut Kaupissa

Kaudella 2021 joukkue pelaa kotiottelunsa Kaupissa, uudella Kauppi-stadionilla. Kenttä on sama, jolla Kissat varmisti edellisenä syksynä nousun voittamalla selvänumeroisesti VJS:n, mutta olosuhteiden pitäisi kehittyä talven aikana. Tammelasta tulisi siirtää 10 lohkoa katettuja puukatsomoita Kauppiin, mutta prosessia ei ole saatu aloitettua, koska uuden Tammelan rakentamisesta ei ole vielä Allianssilla nimiä paperissa. ”Tilanne ei ole edennyt Kaupin suhteen. Aikataulusta ollaan rajusti myöhässä, kun käsitykseni mukaan Tammelan purkaminen piti aloittaa heti kun viimeinen ottelu viime kaudella Tammelassa oli pelattu. Onhan tässä vielä aikaa, joten toivotaan että kun päätös tulee, katsomot saadaan siirrettyä tehokkaasti ja nopeasti Kauppiin, toivottavasti päätös tulee myös ajoissa. Tammelasta siirretään Kauppiin myös äänentoisto ja valot viimeksi saatujen tietojemme mukaan. Näillä näkymin Kakkosen ensimmäinen kierros pelataan huhtikuun viimeinen viikonloppu. Kaupungilta on vakuutettu, että katsomot ovat valmiina kun kausi alkaa, ja tähän luotamme. Kuitenkin aikatauluviivästyksestä johtuen emme pysty luvata anniskelua cup-otteluissa, vaikka pääsisimme 3. tai 4. kierroksen ottelumme jo pelaamaan Kaupissa”, kommentoi kenttätilannetta puheenjohtaja Tuomas Karjanlahti.

”Pyrimme rakentamaan mahdollisimman viihtyisän ottelutapahtuman anniskeluineen Kauppiin. Meillä on paljon ideoita pankissa ja työskentelemme päivittäin niiden toteuttamiseksi. Olemme myös saaneet paljon ideoita kauden jälkeen toteuttamiemme kyselyjen pohjalta, iso kiitos niistä kaikille vastanneille! Otamme myös jatkuvasti palautetta ja ideoita vastaan esimerkiksi sähköpostilla osoitteeseen ilves-kissat(a)ilves-kissat.fi. Myös kausikortteihin ja hinnoitteluun liittyvät kysymykset voi lähettää suoraan meille tuohon osoitteeseen. Toivottavasti saamme kesällä ison joukon katsojia otteluihimme, odotamme innolla etenkin paikalliskamppailuja TPV:tä ja Ilves/2 vastaan. Toivottavasti pandemiatilanne nyt saadaan kuriin niin, että pystymme viemään kauden läpi ja saamme ottaa katsojia tapahtumiin. Itse uskon siihen ainakin vahvasti ja viime kesänäkin jalkapalloseurat pystyivät järjestämään turvallisesti ottelutapahtumia ulkotiloissa”, kommentoi Karjanlahti toiveikkaana tulevaa kautta.

Lisätty klo 15.13: Jo tilattujen kausikorttien toimitukset alkavat helmikuulla ja kausikorteissa ja ottelulipuissa yhteistyökumppaninamme kaudella 2021 toimii Corego.