Kissat tavoittelee lauantaina ensimmäistä Kakkosen kotivoittoaan – vieraaksi Kauppiin saapuu VJS

Ilves-Kissat tavoittelee lauantaina 19.6. ensimmäistä Kakkosen kotivoittoaan, kun se kohtaa Vantaan Jalkapalloseuran Kaupissa klo 16.00. Portit otteluun avataan klo 15.00, ja pääsylippuja voi ostaa portilta tai ennakkoon Kissojen verkkokaupasta. Sinne on linkki tämän jutun lopussa. Vaikka Pirkanmaalla ei ole enää ehdotonta rajaa yleisötapahtumien osallistujamäärille, ottelussa tulee edelleen huomioida turvavälit, kasvomaskit ja käsidesin käyttö.

Aamulehti myös striimaa ottelun tilaajilleen. Linkki striimiin päivitetään myöhemmin tämän jutun loppuun.

Kissojen tapaan VJS voitti oman Kolmosen lohkonsa kaudella 2020. Seura nousi Kakkoseen Kissojen kanssa samasta karsintalohkosta, jossa se sijoittui toiseksi heti Kissojen jälkeen. VJS on pelannut Kakkosessa tähän mennessä kaksi ottelua, joista toinen päättyi tappioon ja toinen tasapeliin. Kissat on puolestaan pelannut yhden ottelun enemmän, ja tuloksena otteluista on tasapeli, tappio ja voitto. Viimeisimpänä Kissat avasi voittotilinsä sarjataulukon kärkipäässä olevaa GrIFKiä vastaan, joten kotijoukkueella on hyvä pelivire päällä. Se lähtee otteluun Kakkosen B-lohkon kuudennelta sijalta, kun taas VJS on sarjassa yhdeksäntenä. Kissoilla on ottelun alla myös täysin terve joukkue, sillä kahdesta edellisestä ottelusta sivussa ollut Mauro Severino on jälleen pelikunnossa ja muitakaan loukkaantumishuolia ei ole.

– Pelasimme VJS:ää vastaan viime kaudella. Tunnen joukkueen ja tiedän, että heillä on hyviä pelaajia. Uskon ja odotan kuitenkin, että pelaamme hyvää jalkapalloa ja voitamme ottelun. Tervetuloa kaikki Kauppiin! Kissojen päävalmentaja Giorgi Ositashvili kommentoi.

Ottelutapahtumassa kioski, anniskelu ja fanituotekauppa palvelevat katsojia läpi ottelun. Ottelun jälkeen järjestetään pressitilaisuus anniskelussa sekä Instagram-livessä. Tervetuloa siis kaikki lauantaina Kauppiin nauttimaan ottelutapahtuman antimista ja kannustamaan Kissat voittoon!

Linkki lippukauppaan: https://www.coregoshop.fi/ilves-kissat

Osta lippusi ennakkoon tästä!

Pääsyliput 12€ / 8€
VIP-liput 29€
Otteluennakossa kapteeni Juha Jokinen