VIDEO: Tutustu Kissojen maalivahteihin

Ilves-Kissat on kolmen viikon päässä Kakkosen B-lohkon avauksesta ja takana on jo pitkä harjoituskausi, jossa joukkuetta on muovattu yhteen ja vahvistettu monilla pelipaikoilla. Kissojen tilanne joukkueen kenties ratkaisevimmalla pelipaikalla on vahva, sillä koko harjoituskauden ajan mukana on ollut kolme maalivahtia.

Viime kaudella Kissojen sarjanousussa torjunut Sami Maja on saanut taistelutovereikseen Joni Miettisen ja Roope Järvisen.

”Hyvä kilpailutilanne maalivahtien kesken luo hyvän ympäristön, jossa jokainen omalla panoksellaan vie koko kolmikkoa eteenpäin”, kertoo TamUsta Kissoihin viime vuonna siirtynyt Maja.

Seuran puheenjohtaja Tuomas Karjanlahti on toiminut väliaikaisesti myös maalivahtivalmennuksen apuna ja joutui harjoituskaudella entistä seuraansa TPV tä vastaan itsekkin kertaalleen maaliin Miettisen ja Järvisen kärsittyä loukkaantumisista.

”Toivottavasti saadaan Roope ja Joni kuntoon. Roopella on enemmän Kakkosen peleistä kokemusta kun Samilla ja Jonilla, mutta kyllä siinä on kova kolmikko!”, avaa miesten kanssa harjoituskaudella työskennellyt Karjanlahti.

Katso videolta kolmikon ja valmennuksen mietteitä, sekä mm. Sami Majan futsal-tyylistä jalkatorjuntatekniikkaa!