Harjoituskausi jatkuu! Kissat saa helsinkiläisvieraan Kauppiin lauantaina.

Kenties jalkapallohistorian pisin harjoituskausi jatkuu vielä muutaman viikon ja pelikunnossa pysyäkseen Kissat jatkavat harjoitusotteluiden pelaamista. Lauantaina Kauppiin saapuu Kakkosen A-lohkossa alkavalla kaudella pelaava helsinkiläinen Atlantis FC.  

Atlantis on mielenkiintoinen ja tuntemattomampi vastus paljon paikallisvastustajiaan viimeaikoina kohdanneille Kissoille. Seura nousi Kolmosesta ylivoimaisena voittajana Kakkoseen 2019 kauden päätteeksi. Viime kaudella Atlantis esiintyi vakuuttavasti sijoittuessaan Kakkosen B-lohkossa viidenneksi ja tarjoaa varmasti hyvän tasonmittauksen Giorgi Ositashvilin Ilves-Kissoille.  

Atlantis ottelun jälkeen Kissat pelaavat vielä ainakin yhden harjoitusottelun, kun toinen A-lohkon joukkue KäPa vierailee Kaupissa lauantaina 22.5.  

Kissojen kausi käynnistyy Ilves/2 isännöimällä paikallisottelulla Kaupissa, joka pelataan vielä ilman yleisöä, mutta näkyy kotikatsomoihin ainakin Ruutu+ palvelusta. Seuraavalla viikolla Kissat saakin virallisesti toivottaa kotiyleisön tervetulleeksi Kauppiin, kun vieraaksi saapuu PIF. 

Ilves-Kissat lähtee harjoituskauden viimeisiin otteluihin kokonaisuudessaan vahvalla ja terveellä miehistöllö. Päävalmentaja Ositashvilillä riittää vielä paljon pähkäiltävää, kun lähes kaikille pelipaikoille löytyy 2-3 laadukasta vaihtoehtoa ja kilpailu peliajasta kiihtyy asianmukaisesti.

”Joukkue pelasi edellisessä harjoitusottelussa Hakaa vastaan omaa peliään ja näytti ottelussa voitontahtoa ja asennetta, jota haluan nähdä koko kauden ajan. Jos pelaamme omaa peliämme, niin voimme haastaa voitosta vastustajasta riippumatta. ”

”Aion kokeilla ottelussa myös hieman erilaista muodostelmaa, niin pallollisena, kuin pallottomana, pelatessa. Joukkue lähtee otteluun vahvalla kokoonpanolla”, kommentoi Ositashvili perjantaina.

Ottelu Atlantista vastaan alkaa lauantaina kello 13 ja Aamulehti näyttää sen tilaajilleen.