Valmentaja vaihtuu, Kari Sainio tarttuu ohjaimiin

Kari Sainio Ilves-Kissojen uusi luotsi

Kari Sainio

Ilves-Kissat on hyvässä hapessa edelleen. Joillain nettisivustoilla on uumoiltu Ilves-Kissojen jopa lopettelevan toimintaansa. Vielä mitä, sanoi Eino  ”Eikka ” Helminen Nettifutiksenkin palstoilla. Varmemmaksi vakuudeksi tänään on hyvä hetki julkistaa seuraavan päävalmentajan nimi.  Otsikostahan se jo paljastuikin, Kari ”Kapa” Sainio, pukee kissaverkkarit ylleen ja vastaa perinneseuran valmennuksesta.

– Hyvillä fiiliksillä lähden Ilves-Kissojen valmentajaksi. Sen verran tiedän pelaajistosta, kun pari kautta olen pelaajia seuraillut vastustajan näkökulmasta katsellen. Tehtävää on ihan mukavasti tarjolla, uusi valmennus varmasti herättää myös pelaajia. Kolme viimeistä kautta tein yhteistyötä Jari Pylkkösen kanssa TPV:n organisaatiossa, joten nyt onkin aika ottaa kokonaisvastuu uudesta joukkueesta, lupaa Sainio, joka tietää mitä tekee.

Valmennusryhmä on vielä rahtusen hakusessa.

Sainio aloitteli jalkapallouraansa Virroilla. Killinkosken Myrskystäkin saattaa löytyä ihan hyvä pelaajapolku. Loiske – TKT – NoPy loivat pohjaa, joka jalostui TamU:ssa kahteen valtakunnan mestaruuteen saakka. Harmilliset loukkaantumiset sitten katkaisivat pelaajauran, mutta halu toimia lajin parissa ei ole minnekään hävinnyt.

Kari Sainion pelaajapolku  ja kokemus myös valmennustehtävissä saattaa houkutella seuraan nuoria pelaajia, jotka haluavat vielä uusia haasteita. Päävalmentajan tueksi on tulossa myös mielenkiintoista kaartia.

Siitä tuonnempana.

Kari Sainio – tervetuloa Ilves-Kissoihin!

kts. myös: www.nettifutis.fi