Toni Paukkeri jatkosopimukseen

Ilves-Kissat Tampere United
Paukkeri ratkaisi viimehetken maalillaan Kissoille derbyvoiton Tampere Unitedista kaudella 2022. Kuva: Esa Norvia

Kauden 2022 todellinen läpimurtopelaaja, Toni Paukkeri jatkaa Ilves-Kissoissa myös kaudella 2023. Edeltävällä kaudella loukkaantumisista kärsinyt pitkän linjan Kissapelaaja nousi huimalle tasolle ollen joukkueen avainpelaajia pelaten 24:ssä ottelussa (21 Kakkosessa, kolme Suomen Cupissa) ja viimeistellen kymmenen maalia.

Valmennuskaksikko Innanen ja Sainio istuttivat pääosin laitapelaajana pelanneen Paukkerin keskikentän keskustaan ja mies vastasi huutoon. Kovakuntoinen ja hyvän työmoraalin omaava, mutta taitava Paukkeri pelasi vahvasti molempiin suuntiin ja oli tärkeä pelanen Kissojen keskikentällä Juho Ihalaisen, Erkka Helmisen ja Milad Zanidpourin rinnalla.

Tuttu näky kaudelta 2022 - Toni Paukkeri tuulettaa maalia Honka Akatemian verkkoon. Kuva: Anssi Takala

Sibbo-Vargarnan kasvatti aloittaa Kissoissa jo kuudennen kauden. Otteluita miehelle on kertynyt Kissoissa 76, joista 28 Kakkosessa ja loput Kolmosessa. Maaleja noissa kamppailuissa on syntynyt 36 kappaletta. Kaudella 2022 Paukkeri teki useita mieleenpainuvia maaleja, joista etenkin volleymaali 2-4 vierasvoitossa FC Jazzia vastaan on piirtynyt Kissakannattajien verkkokalvoille unohtumattomasti. Paukkeri ratkaisi myös Tamperen derbyn naapuriseura Unitedia vastaan 90. minuutilla lukemiin 4-3 Kissojen hyväksi.

Lindholm, Zanidpour ja Ben onnittelemassa Paukkeria maalista Jazzin verkkoon. Kuva: Anssi takala

”Paukkeri oli viime kauden tärkeimpiä pelaajia. Miehen pystyi heittämään mille pelipaikalle tahansa niin homma toimi ja valmennus tiesi, että pystyy homman hoitamaan kotiin. Mies taisikin esiintyä kaikilla muilla paikoilla paitsi maalivahtina”, kommentoi Paukkerin sopimusta päävalmentaja Mikko Innanen.

”Paukkeri on kovan asenteen omaava jätkä ja mikä hienointa, hänellä kova työ on palkittu myös henkilökohtaisilla onnistumisilla ja tehoilla. Hän teki monia tärkeitä ja komeita maaleja viime kaudella, toivottavasti samanlaista on luvassa myös tällä kaudella”, kehuu Innanen ja antaa kiitosta loistavasta asenteesta.

”Hyvät fiilikset jatkosopimuksesta! Meillä on taas hyvä nippu kasassa, joka on valmis taistelemaan lohkon kärkipaikoista jos kaikki pysyy vaan ehjänä”, kommentoi Paukkeri

Toni Paukkeri maalasi kahdesti kotiottelussa FC Jazzia vastaan. Kuva: Anssi Takala

Toni Paukkeri 2022 huippuhetket