Tämänkin torjunnan teille tarjosi Apteekkishop.fi – Joni Miettinen jatkaa

Joni Miettinen jatkaa Kissoissa kaudella 2023. Jonin torjunnat tarjoaa Apteekkishop.fi

Ilves-Kissoja jo kahden kauden verran edustanut Joni Miettinen jatkaa myös tulevalla kaudella tolppien välissä. Kissojen ensimmäisellä Kakkosen kaudella Miettiselle kirjattiin 17 ottelua, joista 16 Kakkosessa ja yksi Suomen Cupissa. Kaudella 2022 puolestaan Miettiselle kirjattiin pari ottelua enemmän, yhteensä 19 kappaletta, joista yksi Cupissa ja yksi Kakkosessa.

Miettinen on lähietäisyydeltä vaikeasti ohitettava. Kuva: Anssi Takala

28-vuotias Miettinen on savolaista perua ja juniorivuosilta otteluita löytyykin Siilinjärven Palloseurasta, KuPS:ista ja KuFu-98:sta. Kissoihin Miettinen siirtyi muutettuaan Tampereelle opiskelemaan. Miettinen pelasi ensin pari ottelua yliopiston liikuntaseura Tampereen Akateemisessa Mahdissa, josta tie vei nopeasti NoPS:n maalinsuulle Kolmoseen. Vahvoja otteita Nokialla keskinäisissä kamppailuissa esittänyt Miettinen kiinnitti etenkin tuolloin Kissoja valmentaneen Jarkko Jousjärven, kuten myös maalivahtivalmentaja Saarisen huomion, ja kauden päätyttyä aloitettiin neuvottelut siirtymisestä Kissoihin. Miettinen on urallaan pelannut yhteensä 53 ottelua Kakkosessa KuFu:n ja Kissojen riveissä.

Miettinen on ottanut useita näyttäviä torjuntoja Kissakausiensa aikana. Kuva: Anssi Takala

Onnea Joni sopimuksesta ja mahtavaa, että jatkat Kissoissa. Mitkä fiilikset?
Hienoa jatkaa Kissoissa, meidän joukkue näyttää hyvältä tulevaa kautta ajatellen. Löytyy paljon taitavia pelaajia ja yhteispelikin näyttää jo tässä vaiheessa toimivan.

Olit viime kaudella hurjassa vireessä ja otit tärkeitä torjuntoja useassa ottelussa. Silti omiin meni myös paljon. Mitä maalivahdin näkökulmasta pitää tehdä, jotta tulevalla kaudella puolustus on tiiviimpi?
Pitää pystyä hallitsemaan peliä paremmin ja puolustamaan kurinalaisemmin koko joukkueena.

Kissojen uusi maalivahtivahvistus Jaska Häyhä väitti, että maalivahtivalmentaja Esa Saarisella on hauskat jutut. Pitääkö tämä paikkaansa?
Onhan sillä. Ehkä vieläkin parempia on tulossa, kun kausi etenee.