Tiistain kotiottelussa vastassa KaaPo

Ilves-Kissat pelaa tiistaina 7. syyskuuta peräti neljännen peräkkäisen kotiottelunsa, kun vieraaksi Kauppiin saapuu Kaarinan Pojat. Ottelu alkaa kello 18.30, ja portit avataan tuntia aikaisemmin. Kioski ja anniskelu palvelevat katsojia läpi pelin, ja tähän sekä muihin Kissojen loppukauden kotiotteluihin pääsee halvemmilla hinnoilla (aikuiset 8€, opiskelijat/eläkeläiset/jäsenet 5€, VIP-liput 19€). Lisäksi kausikorttilaiset saavat jokaiseen otteluun yhden ilmaisen lipun, jolla voi tuoda kaverin mukaan. Nyt kannattaa siis ehdottomasti saapua paikan päälle! Lippuja voi ostaa portilta tai ennakkoon osoitteessa https://www.coregoshop.fi/ilves-kissat.

KaaPo on Kissoille uusi vastus, sillä joukkueet eivät ole vielä pelanneet Kakkosessa vastakkain. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat helmikuussa harjoitusottelussa, jonka Kissat voitti 3–1. Kissat on sarjataulukossa tällä hetkellä seitsemäntenä 19 pisteellä, kun taas KaaPo majailee Kissojen perässä kahdeksantena 18 pisteellä. Kissat on pelannut 15 ottelua, KaaPo puolestaan yhden vähemmän. Edellisessä ottelussaan Kissat pelasi TPV:tä vastaan 2–2-tasapelin, kun taas KaaPo hävisi SalPalle kotonaan 0–2.

– KaaPolla on hyviä ja kokeneita pelaajia, joten vastassa on hyvä joukkue. Uskon kuitenkin, että meillä on mahdollisuus voittoon. Loukkaantumisia meillä ei ole, ja joukkue on hyvässä kunnossa. Yritämme pilaa oman maalin puhtaana ja voittaa, tarvitsemme sitä nyt, Kissojen päävalmentaja Giorgi Ositashvili sanoo.

Aamulehti striimaa ottelun jälleen tilaajilleen. Liveä pääsee katsomaan tästä: https://www.aamulehti.fi/jalkapallo/art-2000008244857.html.