Syysilta Sääksjärvellä ei ollut ihan Ilves-Kissojen juhlaa

Ottelu torstaina alkoi vasta kello 20.00, jolloin suurin osa Kissojen pelaajista aloittelee jo iltatoimiaan, joten ihan luonnollista oli, että peliin lähtö oli vaikeata. Koti-Loiske on sen sijaan aloittanut kaikki kotiottelunsa juuri tähän samaan aikaan, joten tietynlainen etulyönti kotipojilla varmasti oli.

Etunsa Loiske käytti vallan mainiosti. Kotijoukkue hallitsi kenttää ensi jaksolla yllättävänkin vakuuttavasti, joskaan ihan vaarallisille maalintekopaikoille eivät hekään päässeet. Ja kun jakson viimeisellä minuutilla Kissavieraat pääsivät vaarallisesti kontraamaan, heilui kotiverkko ikään kuin ilkikurisesti hallintaan nähden. Radwan Moussa keskitti maalin eteen, josta Timor Inapshba pääsi puskemaan kenenkään häiritsemättä. Tauolle 0-1 vierasjohdossa.

Tauko ei juuri parantanut Kissojen kokonaispelaamista. Liian moni arasteli kookkaita ja voimakkaita vastustajiaan ja tilanteet jätettiin liian usein ikään kuin kesken. Yksi hyvä tilanne toki avautui Berat Grabovcille, mutta hänenkään sihtinsä ei ollut syysillan viiletessä ihan kohdallaan. Jos Kissat ei pystynyt parantamaan esitystään ensimmäisestä jaksosta, ei sitä tehnyt Loiskekaan. Mitään sanomaton toinen jakso päättyi maalittomana, joten Kissat lähti kotiin kolmen pisteen keralla, vaikka kotikannattajat eivät varmasti lopputulokselle hurranneetkaan.

Ottelut vähenevät iltojen pimetessä, seuraavaksi pelataan Lamminpäässä lauantaina 17.9 kello 13.00, jolloin Kissavieraaksi saapuu sarjajumbo ja sarjaa alempana ensi kesänä pelaava Euran Pallo. Viikkoa myöhemmin Ilves-Kissat pääsee vielä haastamaan TamU:n Pyynikillä, kalavelkoja paljonkin olisi maksettavana, mutta voittokaan ei taitane enää riittää lohkon voittamiseen. Joten lokakuun 1 päivänä Kaukajärvellä NoPS:a vastaan ei taida olla enää paljoakaan panosta.