SexyPöxyt vastaan Kaupissa

Ilves-Kissat kohtaavat seuraavassa koitoksessaan sarjanousija SexyPöxyt Espoosta. Pöxyt on Kissoille uusi tuttavuus ja joukkue pelaakin ensimmäistä kauttaan koskaan Kakkosessa.

Pöxyt ovat sarjassa kahden pelatun ottelun jälkeen sijalla kahdeksan kolmella pisteellään, voitettuaan kauden avauksensa toista sarjanousijaa Pallo-Iiroja vastaan lukemin 1-0 ja koettuaan 1-3 kotitappion sarjan yhdelle kovimmalle joukkueelle, paikallisvastustaja FC Honka Akatemialle. Kissat puolestaan ovat kahden voitetun ottelun jälkeen kolmannella sijalla kuudella pisteellään. Kauden avauksessa Kaupissa Kissat voittivat EPS:n lukemin 4-3 ja viime viikolla joukkue haki hienon 1-3 vierasvoiton PIF:n vieraana.

Vastustajan kokoonpanosta löytyy mielenkiintoisia nimiä kuten entinen maajoukkuepelaaja Markus Halsti, entinen HJK-laituri Erfan Zeneli ja Youtubesta maailmanmaineeseen ponnistanut maalivahti Lassi Hurskainen.

Kissojen etäkannattajille ja Pöxyjen kannattajille on luvassa hyviä uutisia, kun Kissojen kotipelit näkyvät jatkossa Kissojen Solidsport kanavalla. Pääset katsomaan ”Kissaliveä” alla olevasta linkistä:

https://solidsport.com/ilveskissat/watch/ilves-kissat-miehet-sexypoexyt-miehet

Kissojen otteluissa on tehty alkukauden aikana maaleja 5,5 maalin ottelukeskiarvolla, mikä ylittää kauden 2022 4,75 keskiarvon. Näin ollen voikin lähes varmasti luvata, että luvassa on jälleen erittäin viihdyttävä jalkapallo-ottelu. Ottelu alkaa kaupissa klo 19.00 ja portit aukeavat viimeistään 18.30. Wigren ja Vegem pitävät huolen makkaratarjoilusta, kun taas Nokian Panimon lageria ja luomua löytyy anniskelun puolelta muiden virvoitusjuomien lisäksi.

Ennakkoliput 7e / 9e
Portilta 8e/10e
Alle 15v maksutta

Osta ennakkoliput: https://www.coregoshop.fi/ilves-kissat

Tervetuloa kannustamaan Kissat voittoon!