Kakkonen on vihdoin täällä! – Sarja-avauksessa vastassa Ilves/2

Ilves-Kissojen kausi Kakkosessa alkaa vihdoin lauantaina 29.5., kun Kissat pelaa paikallisvastustaja Ilves/2:n vieraana Kaupissa. Ottelu alkaa klo 19.30, ja paikan päälle saa tämänhetkisten kokoontumisrajoitusten mukaan ottaa 50 katsojaa. Ottelutapahtuman turvallisesta järjestämisestä vastaa kotijoukkue Ilves/2.

Jos et pääse otteluun paikan päälle, voit kuitenkin katsoa sen Aamulehden livestä tai Ruutu+-palvelusta. Molempien striimien linkit löytyvät tämän jutun lopusta.

Ilves/2 nousi Kolmosesta Kakkoseen kaudelle 2019, minkä jälkeen se on sijoittunut sarjan kärkipäähän. Viime vuonna se sijoittui Kakkosen B-lohkossa toiseksi. Joukkue on myös Kissoille varsin tuttu paikallisvastus. Seurat pelasivat alkuvuoden aikana vastakkain kolmessa harjoitusottelussa, joista Kissat voitti kaksi ja hävisi yhden.

Kissat lähtee lauantain otteluun hyvällä ryhmällä, sillä joukkue ei kärsi tällä hetkellä loukkaantumisista. Päävalmentaja Giorgi Ositashvili odottaa lauantain ottelua innolla. Harjoituskausi on ollut pitkä, ja nyt hän haluaa jo päästä tositoimiin ja näyttämään, mihin joukkue pystyy.

– Koko joukkue on odottanut tätä hetkeä pitkään, joten tällä hetkellä olemme todella motivoituneita ja nälkäisiä. Joukkueessa on tällä hetkellä hyvä voittamisen mentaliteetti, ja haluamme voittaa heti ensimmäisen ottelun, Ositashvili kertoo.

Linkki Aamulehden liveen: https://www.aamulehti.fi/jalkapallo/art-2000008009285.html

Linkki Ruutu+:n striimiin: https://www.ruutu.fi/stream/3858892