SalPa ja KaaPo -otteluille uudet päivämäärät

Ilves-Kissat ovat selättäneet koronakaranteenin ja palanneet harjoituskentälle. Samalla olemme saaneet uudet päivämäärät siirretyille otteluille. Molemmat ottelut pelataan Kissojen kotikentällä, Kauppi stadionilla.

”Harmittaa tietysti, että jouduimme siirtämään perjantaille ja lauantaille kaavaillut kotiottelut viikkopeleiksi, mutta toivottavasti yleisö silti löytää paikalle myös viikolla kannustamaan joukkueen loistaviin suorituksiin,” kommentoi ottelusiirtoja joukkueenjohtaja Pekka Salo.

Ilves-Kissat – Salpa
Keskiviikko 25.8. kello 19:00

Ilves-Kissat – KaaPo
Tiistai 7.9. kello 18:30

Ottelut on päivitetty Kissojen otteluohjelmasivulle, sekä digitaaliseen kalenteriin, josta kaikki kauden ottelut voi ladata suoraan omaan kalenterisovellukseen.

Joukkue ei valitettavasti selvinnyt ilman jatkutartuntoja, vaan joukkueessa ilmeni loppujen lopuksi kuusi tartuntaa. Alkuperäinen tartunta oli saatu Pirkanmaalta, eikä kukaan joukkueesta ollut matkustanut ulkomaille. Tartunnan saaneet henkilöt selvisivät kuitenkin lievillä oireilla, kun pahimmillaan heillä todettiin pientä kuumetta. ”Toivotaan että tauti ei jätä pelaajiin sen kummempia jälkiä, vaan he pystyvät pelaamaan täydessä kunnossa tulevina viikkoina. Ohjelmamme on todella tiukka tästä eteenpäin, joten tarvitsemme jokaisen pelaajamme täydessä kunnossa,” kommentoi joukkueen kuntoa päävalmentaja Giorgi Ositashvili.

Kissojen seuraava ottelu pelataan perjantaina, kun vastaan vierasottelussa Kauppi 3 -kentällä asettuu paikallisvastustaja TPV. Seuraava kotiottelu pelataan lauantaina 31.7., kun lauantai-illalla klo 18.30 alkavassa ottelussa vastaan asettuu vahvasti sarjassa esiintynyt Fc Jazz.