Roope Järvinen Kissoihin

Ilves-Kissojen maalivahtiosasto saa vahvan lisäyksen ennen kauden alkua, kun kolmaskin Kissojen mukana läpi harjoituskauden ollut maalivahti Roope Järvinen on tehnyt sopimuksen Ilves-Kissojen kanssa! Järvinen on FC Kuusysin kasvatti Lahdesta ja on opintojen perässä muuttaessaan pelannut lahtelaisten seurojen FC Lahti Akatemian ja Lahden Reippaan lisäksi FC Vaajakosken ja JJK:n riveissä.

Olet tuore kasvo Tampereella. Mikä sinut toi Tampereelle ja Kissoihin?

-Loppui itsellä koulu Jyväskylässä ja kun parempi puolisko sai täältä koulupaikan, löysin itteni viime syksynä sitten Tampereelta. Vaikean loukkaantumisen jälkeen lääkäriltä tuli lupa palailla rauhassa kentille, ja olin sitten Karkkiin (Tuomas Karjanlahti) sekä Esaan yhteydessä, joilta tuli ymmärrystä omaan tilanteeseen ja kutsu reeneihi. Ihastuin Kissojen reteeseen meininkiin sekä hyvänkuuloiseen projektiin, ja kun tasoki riitti valmennukselle nii tässä sitä ollaan!

Kuulut joukkueen pisimpien pelaajien joukkoon. Tuleeko bussissa taistelua parhaista jalkatiloista vai oletko luonteeltasi enemmänkin tyytyjä?

-Haha, sanotaa näin, että kyllä mä varmasti paikkani löydän!

Mitkä ovat vahvuutesi maalivahtina?

-Vahvuutena sanotaan suurempien heikkouksien puute! Tasaisuus ja päätöksenteko ehkä isoimmat plussat. Lisäksi vihaan häviämistä ihan yli kaiken ja teen reeneissä ja peleissä ja missä vaan aina kaikkeni sen välttämiseksi.

Entä arjen Roopena?

-Arjessa positiivisuus ja pieni pilke silmäkulmassa.

Tervetuloa Kissoihin uusi numero 33, Roope Järvinen! Roopen kummiyrityksenä toimii Happy Times jäätelörullat.