Perjantaina vastassa EPS

Ilves-Kissat pelaa perjantaina 17. syyskuuta ensimmäisen ottelunsa uuden valmennuksen johdolla, kun vieraaksi Kauppiin saapuu Espoon Palloseura. Kissat tiedotti keskiviikkona, että päävalmentaja Giorgi Ositashvili jatkaa loppukauden Kissoissa pelaajana ja päävalmennusvastuun kantavat seuran puheenjohtaja Tuomas Karjanlahti sekä Jaakko Rantanen. Voit lukea tiedotteen täältä: https://www.ilves-kissat.fi/muutoksia-ilves-kissojen-valmennukseen/.

Perjantain ottelu EPS:ää vastaan alkaa Kaupissa kello 18.30, ja portit avataan tuntia aikaisemmin. Kioski ja anniskelu palvelevat katsojia läpi ottelun, ja lippuja voi ostaa portilta tai ennakkoon osoitteessa https://www.coregoshop.fi/ilves-kissat.

Kissat ja EPS eivät ole kohdanneet tällä kaudella vielä kertaakaan. Edellisessä ottelussaan Kissat hävisi VJS:lle 3–1, kun taas EPS pelasi 1–1-tasapelin FC Honka Akatemiaa vastaan. Kissat majailee ottelun alla sarjataulukossa yhdeksäntenä 19 pisteellä, kun taas EPS on yhdentenätoista 14 pisteellä. Kissat on pelannut 17 ottelua, EPS yhden vähemmän.

Perjantain otteluun Kissat lähtee hyvällä ryhmällä, sillä loukkaantumisia ei ole ja korttitilannekin on hyvä.

– Meillä ollut aikamoista muutosta viime viikkoina, mutta alla silti hyvä treeniviikko ja mielestäni jätkät ovat treenanneet hyvällä meiningillä. Olemme pitkän ottelusuman jälkeen päässeet kerrankin vetämään ns. normaalin treeniviikon, mikä varmasti auttaa perjantaita ajatellen. Toivottavasti olemme saaneet iskostettua muutaman muutoksen viikon aikana ja näemme jo jotain tuloksia perjantaina. Kolme treeniä on kuitenkin lyhyt aika saada isompaa aikaan, joten perjantaina on lähdettävä ennen kaikkea taistelusta ja asenteesta liikkeelle, Karjanlahti kertoo ottelun alla.

Aamulehden tilaajat voivat katsoa ottelun myös Aamulehden livestä, johon pääsee tästä: https://www.aamulehti.fi/jalkapallo/art-2000008269495.html