Ilves-Kissoille tärkeä voitto EPS:sta

Ilves-Kissat kohtasivat perjantaina kotonaan Espoon Palloseuran. Joukkue oli löytänyt uuden valmennuksen alaisuudessa hienon pelivireen, ja ottelu päättyi suvereenin esityksen jälkeen lukemiin 3-0 (0-0). Ensimmäinen jakso pelattiin tasatahtiin. Mauro Severinolla oli paikka nostaa kotijoukkue puolittaisesta läpiajosta maalivahdin yli, mutta valitettavasti nosto painui ohi maalin. Joni Miettinen joutui myös venymään kerran tosissaan, kun hän torjui lähietäisyydeltä tulleen EPS:n yrityksen mainiosti.

Kissat aloittivat toisen puoliajan ryminällä, ja 48. minuutilla Severino keskitti läheltä päätyrajan tuntumasta, ja pallo painui EPS:n oman pelaajan jalasta maaliin. Kissojen toinen maali syntyi kulmapotkun jälkitilanteesta, kun Erkka Helmisen antama kulmapotku ajautui hänelle uudestaan, Toni Paukkeri jatkoi pallon maalille, josta pienen pomputtelun jälkeen Ardian Kovaqi pääsi tuikkaamaan pallon EPS:n maaliin. Loppunumerot 3-0 viimeisteli Toni Toijala. Ilves-Kissojen maalipotkusta lähteneessä tilanteessa Wiljam Valtonen voitti keskialueella pääpallon, josta Mauro Severino pääsi yllättämään EPS:n korkealla olleen linjan ja pääsi Toijalan kanssa hyökkäämään kahdella yhtä vastaan, eikä Toijala jättänyt vieraiden maalivahdille mitään mahdollisuuksia.

Kuuden pisteen ottelun voitto vahvisti Kissojen asemia sarjan keskivaiheilla, mutta sarjapaikan varmistamiseksi on vielä hieman pisteitä saatava. Seuraava loistava mahdollisuus siihen on tulevana lauantaina, kun Kissat kohtaavat vieraissa EPS:n klo 15.00. Seuraavan kotiottelun päivämäärä tarkentuu myöhemmin ja tiedotamme siitä heti, kun saamme liitosta tiedon päivämäärästä.