Muutoksia Ilves-Kissojen valmennukseen

Ilves-Kissojen valmennuksessa tapahtuu muutoksia. Päävalmentaja Giorgi Ositashvili jatkaa loppukauden joukkueessa pelaajana ja päävalmennusvastuun kantavat seuran puheenjohtaja Tuomas Karjanlahti ja Jaakko Rantanen. Rantanen on pelannut muun muassa Ilveksessä ja FC Hakassa, jossa hän pelasi Karjanlahden kanssa samaan aikaan. Hän on seurannut Kissojen kautta tiiviisti, ja Karjanlahti on puolestaan ollut valmennustiimin apuna kauden aikana.

”Olemme keskustelleet ja pohtineet Gion kanssa jo muutaman viikon, kuinka tulokset saadaan paremmaksi. Tämä ei ole missään nimessä ideaalinen tilanne, mutta muutos on nyt tarpeen, sillä joukkueen tuloskunto on saatava kääntymään. Rantanen tuntee pelaajat entuudestaan, vaikka hän ei ole joukkueen mukana sen kummemmin ollut. Olen tietysti seurannut kaikki ottelut ja ollut mukana auttamassa Gioa jonkin verran valmennuksessa, etenkin nyt kun Frido jäi pois joukkueesta”, Karjanlahti kommentoi muutosta.

Apuvalmentajana ja pelaajana toiminut Jean Fridolin Nganbe Nganbe ei jatka seurassa. Seura tiedotti aiemmin Nganbe Nganben keskittyvän seurassa vain pelaamiseen, mutta pelaajan kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen osapuolet päätyivät sopimuksen purkamiseen yhteisymmärryksessä. Sopimus purettiin jo viime viikolla, minkä vuoksi hän ei ollut mukana ottelussa VJS:aa eikä KaaPo:a vastaan.

”Iso kiitos Giolle hänen tähänastisesta työstä seuran eteen. On mielestäni mahtavaa, että hän jää joukkueeseen pelaajan roolissa ja olemme Jaakon kanssa varmoja, että yhdessä käännämme tämän vaikean ajan vielä voitoksi. Haluan kiittää myös Fridoa hänen panoksestaan Kissoille”, Karjanlahti kiittelee valmennuskaksikkoa.

Kissat ovat seuraavan kerran tulessa perjantaina, kun Kauppiin saapuu vieraaksi EPS. Loppukauden otteluihin pääsee tarjoushinnoilla, kun aikuisten liput ovat 8€, alennusryhmät 5€ ja VIP-Liput 19€. Tervetuloa kannustamaan Kissat voittoon!

Liput kamppailuun löydät Ilves-Kissojen lippukaupasta ja klikkaamalla alla olevia kuvia:

Pääsylippu Ilves-Kissat – EPS 8e / 5e
Ilves-Kissat – EPS VIP-Lippu 19€