Perjantain paikallispelissä vastassa TPV

Ilves-Kissat aloittaa syyskuun ottelunsa perjantaina 3.9. Tampereen derbyllä TPV:tä vastaan. Ottelu on Kissojen kotipeli, ja se alkaa Kaupissa kello 18.30. Portit avataan tuntia aikaisemmin, ja kioski sekä anniskelu palvelevat katsojia läpi ottelun. Lippuja voi ostaa portilta tai ennakkoon osoitteesta https://www.coregoshop.fi/ilves-kissat.

Ottelutapahtumassa tulee huolehtia turvaväleistä, maskisuosituksesta ja käsidesin käytöstä.

Kissat ja TPV kohtasivat edellisen kerran heinäkuussa, jolloin pisteet jaettiin lopputuloksella 3–3. Edellisessä ottelussaan Kissat hävisi sunnuntaina Kaupissa GrIFK:lle 1–2. TPV puolestaan pelasi edellisen kerran perjantaina, jolloin se hävisi kotonaan HJS:lle niin ikään 1–2. Kissat majailee sarjataulukossa tällä hetkellä kahdeksantena 18 pisteellä, kun taas TPV on 12 joukkueen lohkon viimeisenä 9 pisteellä. Molemmat joukkueet ovat pelanneet 14 ottelua.

– Derbyt ovat aina haastavia otteluita, etenkin koska TPV taistelee aina loppuun asti. Tunnemme joukkueen hyvin, heillä on paljon nuoria, hyviä pelaajia. Voitto olisi todella tärkeä sekä meille että TPV:lle, joten ottelusta tulee varmasti vaikea. Loukkaantumisia meillä ei ole. Motivoin joukkuetta pelaamaan täysillä ja antamaan kaikkensa. Toivottavasti voitamme, Kissojen päävalmentaja Giorgi Ositashvili sanoo.

Viime viikolla Kissat tiedotti, että seuran pitkäaikainen puolustaja Jesse Jaakkola siirtyy loppukaudeksi TPV:n riveihin. Sopimuksen ehtona on, ettei Jaakkola pelaa vanhaa seuraansa vastaan. Lisäksi Iiro Riponiemi siirtyy Kissoista TP-T:hen ja jo aiemmin TP-T:hen siirtynyt Amin Chouaib jatkaa seurassa loppukauden. Tommi Sääksi pelaa loppukauden puolestaan PP-70:ssä. Lisäksi pelaajavalmentaja Jean Fridolin Nganbe Nganbe keskittyy loppukauden pelaamiseen ja päävalmentaja Giorgi Ositashvili vastaa valmennuksesta yksin.

Aamulehti striimaa ottelun tilaajilleen. Liveä pääsee katsomaan osoitteessa https://www.aamulehti.fi/jalkapallo/art-2000008235537.html.