Pancho Villa jatkaa Kissojen kumppanina myös kaudella 2022

Ilves-Kissat ja Pancho Villa jatkavat pitkäaikaista kumppanuuttaan. Ilves-Kissojen kotiotteluissa palkitaankin tulevalla kaudella kotijoukkueen nälkäisin pelaaja Pancho Villan lahjakortilla.

Pancho Villan, tuon Meksikolaisen vapaustaistelijan mukaan nimetty ravintolaketju tarjoaa laajat valikoimat erilaisia herkkuja Meksikolaisessa hengessä. ”Isot annokset ja reilua ruokaa kaikille” -oli kantava teema kun vuosituhannen alussa ideoitiin uutta ruokaravintolaa. Vuonna 2001 avattiin ensimmäinen Pancho Villa -ravintola Tampereen Tammelan kaupunginosaan. Tänä päivänä laadukkaat Pancho Villa ravintolat löytyvvät jo lähes koko Suomesta. Lue lisää ja tilaa Pancho Villasta suoraan kotiovellesi osoitteesta https://panchovilla.fi/.

”Pancho Villan yhteistyösopimus tuntuu jälleen erittäin merkittävältä seuramme kannalta, onhan kyseessä valtakunnallinen yritys. Olemme tehneet jo muutaman vuoden ajan yhteistyötä ja on hienoa että se jatkuu edelleen. Sopimusta työstettiin pitkään ravintolamaailman koronahaasteiden vuoksi, mutta nyt pääsemme suunnittelemaan Pirkanmaan Panchoihin tarjolle Ilves-Kissa burgeria tai grilliannosta, katsotaan kuinka homma etenee”, pohtii yhteistyötä Kissojen myyntipäällikkö Ilari Lassinen.

”Olemme tehneet jo muutaman vuoden yhetistyötä joka on toiminut meidän näkökulmastamme erittäin hyvin. Pancholla on useita ravintoloita Tampereella ja haluamme olla myös mukana paikallisessa urheilussa. Kissojen strategia ja seuran kehittäminen on myös sellainen asia, jossa haluamme ehdottomasti olla mukana”, kertoi Pancho Villalta Teemu Vanharanta.