Ilves-Kissat ja LähiTapiola Pirkanmaa jatkavat yhteistä matkaa kaudella 2022

Kaudella 2021 aloitettu yhteistyö syvenee juhlavuodelle

LähiTapiola Pirkanmaa jatkaa Ilves-Kissojen pääyhteistyökumppanina myös kaudella 2022. Kissat ja LähiTapiola Pirkanmaa ovatkin syventäneet yhteistyötään kaudelle 2022, kun nyt kilpailuttamalla vakuutuksesi voit tukea seuraa. LähiTapiola maksaa seuralle yksityishenkilöiden kilpailutuksesta 10€/kontakti ja yrityksistä 50€/kontakti. Voit jättää suostumuksesi LähiTapiolan yhteydenottoon alla olevalla lomakkeella ja toimitamme yhteystiedot kerran kuussa LähiTapiolan myyntiin kontaktointia varten.

LähiTapiola Pirkanmaa tulee olemaan näkyvästi esillä Kissojen 90-v juhlavuodella 2022. Kaudeksi 2022 yrityksen kummipelaajaksi on valikoitunut viime kauden 2021 parhaaksi pelaajaksi Eino Helmisen kauden pelaaja -palkinnolla palkittu Erkka Helminen.

LähiTapiolan kumppanina on turvallista urheilla

”LähiTapiolan kumppanina on turvallista urheilla. Meillä oli viime kaudella erittäin vähän pitkiä vammoja, mikä johtui osittain siitä, että saimme pelaajamme nopeasti laadukkaaseen hoitoon. Saimme heille nopeasti diagnoosit ja pystyimme suhteuttamaan pelaajien harjoittelun ja kuntoutuksen oikein suhteessa vamman laatuun. LähiTapiolan urheilijavakuutus kattaa isotkin urheilijavammat, joita ei toki onneksi viime kaudella tullut, mutta se antaa pelaajalle turvaa tapaturman sattuessa”, kertoo Ilves-Kissojen ja LähiTapiolan yhteistyöstä käytännön näkökulmasta edustusjoukkueen fysioterapeutti Laura Ristimäki.

”Pelaajat ovat tulleet yhä tietoisemmiksi vammoista ja vakuutuksista, ja sopimusneuvotteluissa LähiTapiolan urheilijavakuutus on kova valtti. On hienoa, että pystymme tarjoamaan ammattilaistason prosessit ja hoidon. Meillä oli Hakassa Ykkösessä aikanaan täysin sama prosessi vamman sattuessa kuin Kissoissa nyt”, kertoo puolestaan sopimusneuvotteluista vastaava Tuomas Karjanlahti

LähiTapiola Pirkanmaalla onnistunut vuosi 2021

LähiTapiola Pirkanmaan asiakasmäärä ja samalla myös markkinaosuus jatkoi voimakasta kasvuaan vuonna 2021. Viime vuoden lopussa yhtiöllä oli 99 200 omistaja-asiakasta. LähiTapiola Pirkanmaa nousi viime vuonna toimialueensa markkinajohtajaksi ajoneuvovakuutuksissa. Yhtiön liikennevakuutuksen markkinaosuus jatkoi kasvuaan jo viidettä vuotta (Traficom 29,49 %, 12-2021). LähiTapiola on uudistumassa perinteisestä vakuutusyhtiöstä elämänturvayhtiöksi. Elämänturva merkitsee LähiTapiolan asiakkaille kokonaisvaltaista ja ennakoivaa palvelua terveyden, turvallisuuden ja talouden alueilla.

Leevi Antinaho Ilves-Kissoihin

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin välitämme yhteystietosi LähiTapiolaan yhteydenottoa varten.

    Valitse haluamasi paketti / paketit

    Huivi vai pipo? (Vastaa tähän, mikäli valitsit tuotteen, joka sisältää noista jomman kumman) Maksutapa Toimitustapa (Postituksesta lisäämme laskuun 8€)

    Erkka Helminen on LähiTapiola Pirkanmaan kauden 2022 kummipelaaja. (kuva: Anssi Takala)

    Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella