Automaalaamo P. Oinonen maalasi Kissojen verkkoon

Ilves-Kissat ja Automaalaamo P.Oinonen ovat löytäneet toisensa kaudelle 2022. Organisaatioita yhdistää vimmattu halu ”maalata” ja näin yhteisen nimittäjän löytyessä oli yhteistyötä helppo lähteä rakentamaan. Automaalaamo P.Oinosella on myös kokemusta syntymäpäiväjuhlista, sillä yritys täytti viime vuonna jo 20-vuotta!

Automaalaamo P.Oinoselta saat laajat ja luotettavat palvelut autollesi, oli kyse vaurioiden korjauksesta tai pinnan maalaamisesta. P.Oinonen työsktentelee pitkällä kokemuksella ja suurella sydämellä. P. Oinoselta saat kaikille merkeille ja vakuutusyhtiöille vahinkotarkastuksia, vauriokorjauksia sekä autojen maalaustöitä. P. Oinonen suoristaa peltejä, vaihtaa osia ja maalaa pintaa. Oinosen käsissä suuret ja pienet kulkuneuvot muuttuvat entistä ehommiksi.

Automaalaamo P. Oinonen sijaitsee Tampereen Sarankulmassa. Korjaamo palvelee maanantaista perjantaihin kello 7.45-17.00 tai sopimuksen mukaan. Lue lisää ja varaa aika huoltoon osoitteesta https://www.automaalaamopoinonen.fi/.

”On hienoa olla Kissojen mukana tulevalla kaudella ja toivomme että joukkue menestyy mahdollisimman hyvin”, kommentoi kumppanuutta toimitusjohtaja Pasi Oinonen.

”On hienoa saada meille uusia yhteistyökumppaneita mukaan projektiimme. Pasin kanssa ehdittiinkin jo sopia että tästä vasta alkaa pitkäikäinen kumppanuus”, kertoi myyntipäällikkö Ilari Lassinen.