Päivät pitenee – kausi lähestyy!

Ilves-Kissat pesaisi viime kauden jälkeen kasvojaan tavalla, joka aiheuttaa kylmiä väreitä lähes jokaiselle tulevalle vastustajalle. Puheenjohtajan raskasta nuijaa heiluttelee nyt Tuomas Karjanlahti, joka onkin tarttunut toimeen ihailtavalla intensiteetillä. Johtokuntaa on niin ikään täydennetty ja nykyisin niin tärkeän somevastaavan postin on ottanut Kati Vastamäki. Joten eri somekanavatkin alkavat olla hallussa.

Puheenjohtaja Tuomas Karjanlahti ja somevastaava Kati Vastamäki odottavat jo lauantaita!

Karjanlahti on ahkeroinut myös pelaajamarkkinoilla. Jos Juha Veijosen lopettaminen jättikin rivistöön melkoisen aukon, hyviä ja monipuolisia pelaajia on puettu punaiseen pelipaitaan. Näin ollen valmentaja Giorgi Ositashvilillä on käytössään viime kaudella pelanneiden lisäksi uudet Kissapelaajat Jere Remes, Elias Kuusela, Tommi Smeets sekä viimeiseksi sopimuksensa signeerannut Mika Ahonen. Tervetuloa Ilves-Kissoihin. Juha Veijosen suuriin kapteenin nappiksiin on hypännyt Juha Jokinen ja kapteenistoa täydentävät Ville Puustinen ja Juho Ihalainen.

Muutama yö on enää nukuttavana siihen hetkeen, kun ensimmäinen kilpailullinen ottelu Pirkkahallissa puhalletaan käyntiin. Regions cupin ensimmäisellä kierroksella vastustajaksi on arvottu Forssan Jalkapalloklubi, joka on kahtena edelliskautena pelannut samassa Kolmosen lohkossa isäntien kanssa. Viime kesänä FJK nöyrtyi Lamminpäässä 7-0 tappioon ja Forssastakin palattiin 2-4 voitto plakkarissa Tampereelle. Toissa kesänä Kissojen voitot kirjattiin 6-2 ja Forssassa 1-2. Regions cup on pelattu vuodesta 2012 lähtien ja siihen osallistuu tänä vuonna 92 joukkuetta, jotka kamppailevat mukavista rahapalkinnoista sekä osallistumisoikeudesta vuoden 2021 Suomen cupiin, johon hyväksytään molemmat loppuottelujoukkueet. Viimekesäisen cupin voitti Tikkurilan Palloseura.

Ottelu Pirkkahallissa alkaa lauantaina 14.3 kello 11.00. Ottelutapahtumassa on mahdollisuus hankkia myös kannattajakausikortti tulevaksi kaudeksi, jolla pääsee jokaiseen kotiotteluun ja saattaapa saada kupin kahvia tai ottelumakkarankin nautittavakseen.