Paikallinen Laminpäässä

Torstai-illansuussa Lamminpäässä vietettiin paikalliskamppailun iltapuhdetta. Ilves-Kissat oli saanut vieraakseen Tampereen Peli-Toverit, joilla oli toisistaan kana, jos toinenkin, kynittävänä. Kevään ottelu oli päättynyt kissavoittoon neljällä osumalla, nyt odoteltiin tasaisempaa kamppailua, kun TP-T oli edellisviikolla sinnitellyt sarjakärki HJS:n kanssa maalittoman tasuriin.

Tahmeahkosti kotijoukkueen peli lähti käyntiin, mutta reilun puolituntisen jälkeen Toni Paukkeri pääsi lataamaan kuudentoista kulmalta, pallo otti kimmokkeen TP-T:n puolustuslinjasta ja aika ilkikurisesti se leijaili vierasvahti Miska Jurvan selän taakse. Toisenkin maalin kotijoukkue sai aikaiseksi, kun pelattiin jo ensi puoliajan yliaikaminuuttia. Pari rynnistystä TP-T:n puolustuslinja Jurvan johdolla kesti, mutta ei enää sitä, kun Paukkeri sai syötetyksi välineen kaima-Toni Toijalan ulottuville, josta tämä paukautti pallon yläpesään. Puoliajalle mentiin 2-0 kotijohdossa, mutta jollakin tavalla joukkueesta huokui rahtunen välinpitämättömyys, ylimielisyydestä ei kuitenkaan pitänyt olla kysymys.

Kymmenkunta minuuttia tauosta, kun valmentaja Kari Sainion puoliaikaripitys alkoi tehota kotijoukkoihin. Ensin Toneista Toijala maksoi potut pottuina Paukkerille, kun syötti tämän maalintekoon.

Kolme minuuttia edellisestä, kun Paukkeri vapautti Jere Intalan avopaikkaan, josta tämä ei erehtynyt. Ja taas kolme kierrosta oli sekunttari kiertänyt kehäänsä, kun Jesse Jaakkola antoi namupassin Paukkerille, joka ei nytkään erehtynyt.

Tehdyn hattutempun lisäksi kahden maalin alustus riitti Toni Paukkerin ottamiseen lepäilemään upeasta iltapuhteestaan. Urakkansa sai myös päätökseen ensi jaksolla kymmenen kulmuria vieraiden maalille lähettänyt Jesse Jaakkola.

Jos Paukkeri onnistui maalinteossa kolmesti, nokitti Intala kahdella, kun maaliverkko heilui varttia ennen ottelun päättymistä. Syötön maalin tarjoili Jussi Rasva. Eikä ehtinyt erotuomari Ville Kokkinen vislata peliä päättyneeksi, ennenkuin kentälle lopussa taas päässyt Iiro Riponiemi pääsi takatolpan tuntumasta lataamaan pallon verkkoon.

Vaikka ottelu ei ihan parasta kissapelaamista ollutkaan, kotikatsojia ilahdutti paitsi Paukkerin kolme ja Intalan kaksi täysosumaa, joilla mainitut pelaajat saavuttivat Intala 19:n ja Paukkeri 13:n tehdyn maalin kategorian. Eikä lainkaan hassumpi ollut nytkään maalivahti Jimi Salon varmuus ja tarvittaessa huimat torjunnat, kun sellaisia tarvittiin.

Ravintola Vanha-Ike palkitsi kotijoukkueesta hatullisen maaleja ladanneen Toni Paukkerin, puolustusta vakuuttavasti johtaneen Juha Veijosen sekä vakavasta loukkaantumisesta hienosti maalin suulle toipuneen Jimi Salon!

Seuraavaksi Ilves-Kissat pelaa TKT:n vieraana Kaukajärvellä viikon päästä torstaina. Ottelu alkaa kello 20.00!