Ilves-Kissat jatkoi maali-iloitteluaan

Tampereen Kisa-Toverit isännöi Ilves-Kissoja torstai-iltana Kaukajärvellä, kentällä, joka todellakaan ei ole Kissojen suosikkiareena. Varsinkaan, kun peli oli määrätty aloitettavaksi vasta kello 20.00, jolloin pikkulapset ja osa isommistakin oli määrätty jo hammaspyykille.

TK-T ja Ilves-Kissat ovat vuosikymmenten takaa verivihollisia, jos ketkä. Viime vuosina molempien seurojen ote valtakunnan sarjoista on rahtusen hiipunut, mutta Kissojen toki aika lailla vähemmän kuin Kisatovereiden.

Kevään kamppailussa Ilves-Kissat iski TK-T:n pömpeliin kahdeksan maalia, nyt ei ehkä odotettu ihan niin valovoimaista ilotulitusta, mutta kovinkaan kauaksi keväisestä maalijuhlasta ei jääty.

TamU:n sinisen paidan hylännyt ja kesällä ensi kerran Kissojen punaisen päälleen pukenut Konsta Raittinen oli ottelun alun aivan liekeissä. Älykkäät keskikenttäpelaajan avaukset jättivät vastustajat todella statiksteiksi ja mahdollistivat pelin hallinnan, jonka johdosta itse Raittinen pääsi iskemään illan ensimmäisensä kymmenen minuutin kohdalla. Toinenkin maali syntyi Raittisen jalasta, kun Jere Intala oli tehnyt siihen varsin makean alustuksen. Jaksoa oli tuskin minuuttiakaan jäljelä, kun aktiivinen Toni Paukkeri pelasi Intalan maalipaikkaan, josta tämä ei erehtynyt. Tauolle mentiin tilanteessa 0-3!

Toista jaksoa pelailtiin parikymmentä minuuttia ennen maalitapahtumia, mutta sitten iski Intalan Jere toistamiseen. Kymppiä myöhemmin hakeutui kentälle vaihdettu Amin Chouaib avonaiseen tekopaikkaan, josta tekaisi oman avausosumansa tässä pelissä. Tästä ei kulunut kymppiäkään, kun Jere Intala viimeisteli hattutemppunsa taas täyteen. Olisiko ollut jo miehen neljäs tämän kauden Kolmosessa.

Päätöslukema 0-7 syntyi lopulta Toni Toijalan lapikkaasta, joten ihan keväiseen iloitteluun ei nyt päästy, vaikka vierasmaaleja olisi voinut iskeä pelaaja, jos toinenkin, kun hiukan maltillisemmin avautuneet tilanteet olisi viety päätökseen.

Sarja jatkuu ensi viikon keskiviikkona, jolloin peli alkaa kello 19.00 ja vastustajaksi juoksee yksi pahimmista vastustajista, PS-44 Valkeakoskelta. Toivotaan, että taivas on selkeä, muuten tämän pelin ratkaisu jää hämärän peittoon, kun Lamminpään hienolla areenalla ei ole valaisinpylvästä puhumattakaan useammasta. Toivotaan, että ratkaisu ei jää pimeyden varaan.

Tätä peliä ennen, huomenna, pelataan Apialla todella mielenkiintoinen otatus Seppojen ja sarjakärki HJS:n välillä. Jos koskilaiset nappaavat pisteen tai enemmänkin hämeenlinnalaisilta, asettuvat lohkon palikat aivan uusiin asemiin, joista rakentuvaan sarjataulukkoon sanansa saa sanoa myös huimassa maaliputkessa pelaileva Ilves-Kissojen joukkue!

Kosta Raittinen- kahden ensimmäisen maalin toteuttaja!