Ilves-Kissat poikkesi perjantaina Turengissa

Ottelu piti pelattaman Liinalammin nurmella, mutta pelipaikka muuttuikin viime tingassa Turengin tekonurmelle. Sarjan jumbojoukkueen JanPan tilillä oli vasta kahdeksan pistettä, kun Kissoilla pinnoja oli kertynyt 33 ennen ottelua. Joukkueiden otteet kentällä eivät korreloineet sarjataulukkoon, vaikka sen verran vierasjoukkueelta löytyi puhtia, että kaikki sarjapisteet matkasivat Kissojen plakkarissa Tampereelle.

Nahkeahkon ensijakson päätteeksi Toni Paukkeri toimitti pelivälineen JanPan maaliin, joten puoliaikaa vietettiin Ilves-Kissojen maalin johdossa. Toisella jaksolla ottelu ratkesi parin kymmenen minuutin kohdalla, kun Jere Intala viimeisteli tuomitun rangaistuspotkun verkon perille. Kotijoukkue tosin vielä kavensi eron vain yhteen maaliin, kun Jukka Suhonen onnistui ohittamaan Kissojen maalin suulla ensi kertaa tällä kaudella pelanneen Jimi Salon.

Loppulukemat 1-3 viimeisteli viimeisellä peliminuutilla Iiro Riponiemi, joten lohkon kakkospaikka säilyi edelleen Ilves-Kissoilla, vaikkakin ero sarjakärkeen HJS:an pysyikin seitsemässä pisteessä.

Ottelu ei mitään jalkapallojuhlaa katsojille tarjonnut, mutta se toki vieraita ilahdutti, että viime kauden ensimmäisessä ottelussa pahasti loukkaantunut maalivahti Jimi Salo on kuntoutunut pelikuntoon, eikä hänen otteistaan voinut havaita pitkän pelaamattomuuden jäljiltä minkäänlaista epävarmuutta. Ja pääsihän kentälle lopuksi myös Radwan Moussakin avaamaan oman kautensa.

Sarja jatkuu torstaina 15.8 Lamminpäässä, kun TP-T asettuu vastustajaksi virheettömälle viheriölle!