Paavo Näykki jatkaa Kissoissa kaudella 2023

Paavo Näykki ja Milad Zanidpour nähdään myös kaudella 2022 Kissojen paidassa. Kuva: Esa Norvia

Viime kaudella kesken kauden Kissoihin tullut Paavo Näykki jatkaa Ilves-Kissoissa myös tulevalla kaudella.

Paavo Näykki (1996) on TPV:n kasvatti, joka on pelannut urallaan 82 ottelua Kakkosessa ja 22 ottelua Ykkösessä. Kakkosessa hyökkäävä keskikenttäpelaaja on tehnyt 16 maalia ja Ykkösessä vyölle kertyi viisi maalia. Näykin ehkä ikimuistoisin maali syntyi Kakkosen nousukarsinnassa kaudella 2018, kun mies viimeisteli Tammelassa TPV:n ensimmäisen maalin nousukarsinnan toisessa osaottelussa Myllykosken Pallon verkkoon.

Näykki aloittaa toisen kautensa Kissojen paidassa. Kuva: Esa Norvia

Näykki palasi Kissoihin parin kauden loukkaantumisen jälkeen ja on nyt saanut itsensä hyvään kuntoon. Kaudella 2022 miehelle kirjattiin kahdeksan ottelua, joissa syntyi kaksi maalia. Siirtyessään Kissoihin Näykki kommentoi vaikeuksiaan seuraavasti:

”Jalkapallouran lopettaminen oli hyvin lähellä. Kävin molempina talvina Kissojen treeneissä kokeilemassa, mutta jalka ei kestänyt yksiä treenejä pidemmälle. Kun jalka on alkanut kestämään, olen pikkuhiljaa lisännyt kuormaa ja pitänyt kuntoa yllä mm. padelin ja tenniksen parissa”.

Paavo Näykki pallon kanssa. Kuva: Esa Norvia

Näykki on esiintynyt kentällä harjoituskaudella useassa Ilves-Kissojen ottelussa, joten kroppa tuntuisi olevan siinä kunnossa että se kestää pelaamista. Päävalmentaja Mikko Innanen kommentoi keskikenttäpelaajaansa seuraavasti:

Paavo on taitava ja hyvän pelikäsityksen omaava keskikenttäpelaaja, joka osaa ratkoa erilaisia tilanteita kentällä. Hän on tärkeä palanen meidän keskikentälle.”

Kauden alkuun neljä päivää! Lauantaina Kaupissa klo 18.00 vastassa EPS. Vielä ehtii kausikorttiostoksillekkin.

Paavo Näykki laukoo. Kuva: Anssi Takala