Ali Al-Fatli, Giorgi Ositashvili ja Jean Fridolin Nganbe Nganbe sopimuksiin

Kissojen alakerta vahvistuu kahdella laitapuolustajalla, kun Ali Al-Fatli ja Giorgi Ositashvili ovat tehneet kauden 2023 kattavan sopimuksen. Paluun Kissoihin ”Gion” lisäksi tekee Jean Fridolin Nganbe Nganbe, joten näin Kissapaidassa nähdään tulevalla kaudella kauden 2022 valmennuskaksikko, tällä kertaa kuitenkin täysin kentän puolella.

Kauden alun kunniaksi kausikortit ja kaikki kannatustuotteet huippualennuksessa!

22-vuotias (2001) Ali Al-Fatli aloittaa Kissoissa kolmannen kautensa. Al-Fatli on TPV:n kasvatti, joka pystyy pelamaaan niin oikealla kuin vasemmalla laidalla laitapuolustajana.

Kun puhutaan ”Alista” ja Kissoista samassa lauseessa, on aiheellista linkittää sarjapaikan kaudella 2021 ratkaissut kylmänviileä rangaistuspotku, jota kelpaa kelailla yhä tänäkin päivänä.

Al-Fatli on pelannut Kissapaidassa kahden kauden aikana 22 ottelua, joista 15 avauksessa. Ali on kärsinyt pienistä loukkaantumisista läpi uransa, mikä on pitänyt miehen myös talvikaudella pois harjoituksista ja harjoitusotteluista. Kauden kynnyksellä mies on löytämässä pelivireen ja pelasikin 45 minuuttia viimeisessä harjoitusottelussa Ilves/2 vastaan.

Ali Al-Fatli aloittaa kolmannen kautensa Kissoissa. Kuva: Anssi Takala

Kauden 2022 valmennuskaksikko tekee paluun - tällä kertaa kenttäpelaajina

One more time, Gio! Kuva: Anssi Takala

Kissat Kakkoseen nostanut Giorgi Ositashvili tuo leveyttä Kissojen puolustuslinjaan. 38-vuotias Georgialainen veteraani vakuutti valmennusjohdon talvella näyttäen, että jalka nousee vielä Kakkosen vaatimaan tempoon.

Ositashvili pelasi FC KooTeePeessä ja KTP:n paidassa yhteensä yli 150 ottelua Ykkösessä ja Veikkausliigassa vuosina 2009 – 2016. ”Gio” tuli Kissoihin valmentajaksi kaudelle 2020, nostaen joukkueen heti Kakkoseen.

Loppukaudesta 2021 ”Gio” siirtyi päävalmentajan paikalta sivuun ja pelasi Kissoissa vielä myös kahdessa ottelussa loppukaudella 2021, sillä halusi auttaa seuran pitämään sarjapaikkansa. Tämän kauden paluu kertoo eittämättä miehen suuresta jalkapallosydämestä, jossa KTP:n ja TPV:n rinnalle on myös Kissat tiukasti paikkansa muurannut. Kaudella 2022 ”Gio” pelasi yhdessä ottelussa TPV:n paidassa.

Kauden 2022 panos jäi uuden ravintolan avaamisesta johtuen suunniteltua vähäisemmäksi, mutta nyt ravintola Tbiliisin arki on sen verran rutinoitunut, että mies ehtii jälleen panostamaan jalkapalloon. Gion ravintola, Tbiliisi (https://www.tbilisi.fi/) sijaitsee Kuninkaankadulla, osoitteessa Kuninkaankatu 15L ja se on saanut hienon vastaanoton tamperelaisten keskuudessa.

Frido is back. Kuva: Anssi Takala

Jean Fridolin Nganbe Nganbe toimi Kissoissa kaudella 2021 Gion parina pelaajavalmentajana, pelaten kahdeksassa ottelussa tehden kaksi maalia. Frido pystyy pelaamaan yläalueella jokaista paikkaa, keskustasta laitaan. Kamerunilainen 34-vuotias on pelannut Suomessa Veikkausliigaa AC Oulun, VPS, FC Lahden ja RoPS:n riveissä. Ykkösestä miehellä on otteluita vyöllä OPS:n ja FC Hakan riveistä. ”Frido” vahvistaa entisestään Kissojen vahvaa hyökkäyspäätä, ja harjoitustteluissa nähtiinkin hienoja hyökkäyskuvioita Zanidpourin, Helmisen, Toijalan ja Nganbe Nganben välillä.

Päävalmentaja Mikko Innasella onkin nyt positiivinen ongelma, kuinka mahduttaa ja roolittaa kova hyökkäyskalustonsa parhaalla mahdollisella tavalla tulevalla kaudella. Selvää on, että taistelu peliajasta Kissojen harjoituksissa tulee olemaan äärimmäisen kovaa.

Ilves-Kissojen joukkue onkin nyt valmis tulevaan kauteen. Kausi alkaa siis huomenna lauantaina, kun vastaan saapuu Ali Al-Fatlin lempijoukkue EPS. Ottelu alkaa klo 18.00 ja portit aukeavat puoli tuntia ennen ottelua, klo 17.30.

Ottelutapahtuma on samankaltainen kuin kaudella 2022. Anniskelualue sijaitsee kaupungin puoleisessa päädyssä. Makkaratarjoilusta vastaavat Wigren ja Vegem ja anniskelutuotteista puolestaan Nokian Panimo tuttuun tapaan.

Tästä se lähtee – Kakkosen kausi 2023. Tunnetta, taistelua ja Kissasydäntä –  tervetuloa kannustamaan Kissat kauden avausvoittoon!

Ilves-Kissojen kausikortit nyt myynnissä