Otteluinfo: Ilves-Kissat – Tampere United – Kausikortit tarjouksessa!

Ilves-Kissat kohtaa sunnuntaina paikallisvastustaja Tampere Unitedin Tammelan stadionilla pelattavassa kauden viidennessä kotiottelussaan. Paikallismatsin jälkeen punavalkoiset toimii otteluisäntänä vielä kuudessa Tammelassa pelattavassa ottelussa, kun Kakkosen B-lohkon runkosarjaa pelataan elokuun alkupuolelle asti, ennen sarjan jakautumista ylä- ja alaloppusarjoihin.

Otteluliput paikallispeliin on saatavilla ennakkoon, sekä sunnuntaina stadionin lipunmyyntipisteeltä.

Otteluliput paikallispeliin hintaan 14,50€, alennusryhmät 11,50€ ja lapset (7-15v) 9€. Lipunmyyntipiste ja sisäänkäynti otteluun löytyy Tammelan koulun puoleisesta päädystä (Ilmarinkadulta), A- ja D-katsomoiden kulmasta.

Lipunmyynnin yhteydessä on saatavilla myös kausikortteja, jotka luonnollisesti oikeuttavat sisäänpääsyyn kaikkiin (ml. sunnuntain ottelu) jäljellä oleviin seitsemään Ilves-Kissojen kotiotteluihin, sekä loppusarjan otteluihin.

Kausikortit ovat sunnuntaina tarjouksessa hintaan 60€, alennusryhmät 50€.

Stadionilla on sunnuntaina myös Kissojen fanituotteiden loppuunmyynti! Kannattajatuotteita myydään ottelun puoliajalla ja jos tavaraa riittää, niin kysy vielä pelin jälkeen jäljellä olevista tuotteista!

Paikallisottelu Kissojen ja Tampere Unitedin välillä käynnistyy sunnuntaina klo 15.00 ja stadionin portit aukeavat tuntia aiemmin. Nähdään Tammelassa!

Artikkelikuva: Matias Lahtinen