Kauden avaus päättyi niukkaan tappioon Salossa

Ilves-Kissat avasivat Kakkosen sarjakauten vierasottelulla Salon Palloilijoita vastaan. Nousua tavoitteleva kotijoukkue oli tyly isäntä ja vei ottelun 4-2 lukemin nimiinsä.

Kotijoukkueen Elmo Heinonen vei Joutsenlauman johtoon 23. minuutilla, mutta tauon lähestyessä tuli vieraiden sauma tulla otteluun mukaan. Kilpailullisen debyyttinsä Kissat-paidassa tehnyt Milad Zanidpour toi vieraat tasoihin ensimmäisen puoliajan lisäajalla varmalla rangaistuspotkulla. Ottelu ei kuitenkaan ennättyt mennä edes tauolle, kun kotijoukkue ja Heinonen iski pallon toistamiseen vieraiden maaliin.

Viime kaudella porilaista FC Jazzia edustanut Joonas Meura pääsi kyseenalaisen tilanteen jälkeen vuorostaan rangaistuspisteelle ja Zanidpourin tavoin laittoi pallon varmasti verkkoon. Ottelupallo kuului kotijoukkueen Elmo Heinoselle, jonka kolmas maali ottelussa vei kotijoukkueen 4-1 johtoon 73. minuutilla.

Kissojen tuore vahvistus Aleksi Sainio alusti Leevi Antinahon iskemän kavennusmaalin vielä ottelun lisäajalla ja kauden avaus päättyi maalirikkaaseen salolaisten voittoon. Kissojen päävalmentaja Mikko Innanen harmitteli kotijoukkueen rangaistuspotkuun johtanutta tilannetta, jonka jäljiltä vieraat joutuivat vaihtamaan maalivahtia. Innanen kääntää katseet kuitenkin joukkueen yhtenäisyyden kehittämiseen:

– Muutama virhe mistä SalPa sai vähän liian halvalla ekat maalit ja harmittaa tuomarivirhe mistä vastustaja sai pilkun. Tilanteessa meidän maalivahti jyrätään, niin että joudutaan vaihtaan kentältä mikä vähän tappo pelin. Ei laiteta päätä pensaaseen, vaan eteenpäin katseet.

Me tarvitaan nyt yhteistä aikaa reenikentällä niin päästään kaikki samalle kartalle, kun tuli viime hetkellä useampi uus pelaaja niin hetken vie aikaa kun porukka alkaa oleen joukkue.

Kissat pelaa seuraavan ottelunsa kotikentällään Kaupissa, kun perjantaina 29.4. vastaan asettuu Klubi 04.