Niklas Lindholm jatkaa Kissoissa

Lindholm oli vaikea pideltävä monelle sarjan puolustajalle. Kuva: Anssi Takala

Sopimusuutiset jatkuvat, kun Niklas Lindholm ja Ilves-Kissat ovat päässeet sopimukseen kaudesta 2023. Lindholm siirtyi Kissoihin kaudelle 2022 TPV:stä ja oli pelannut ennen seuraan saapumistaan Kakkosta 22 ottelua TPV:n ja TamU:n riveissä. Lindholm joutui loppukaudesta olemaan loukkaantumisten vuoksi sivussa, mutta 22-vuotias nuorukainen kirjautti silti kaudella 20 Kakkosen ottelua ja yhden Suomen Cupin ottelun ja kuului näin vahvasti Kissojen vakiokalustoon.

Menneen kauden 21 ottelussa mies viimeisteli vain kaksi maalia, mutta kunnostautui tilanteiden luonnissa sitäkin vahvemmin. Kesällä Lindholmin tavaramerkiksi muotoutuivatkin mielettömät kuljetukset, joissa puolustajia veivattiin solmuun oikealta ja vasemmalta. Kauden ehkä hienoin maaliin johtanut syöttö tapahtui vieraskentällä Kaarinassa, kun mies vapautti näyttävällä ulkosyrjäsyötöllä Milad Zanidpourin jolla oli helppo työ siirtää pallo Gerald Benille, joka iski Kissojen kolmannen maalin 0-6 lukemiin päättyneessä vierasvoitossa. Tuota hienoa hetkeä voi muistella maalikoosteen muodossa jutun lopussa olevalta videolta.

”Kausi 2022 meni omalta osalta ihan ok. Tehoja olisi kyllä voinut tehdä enemmän, paikat oli useampaan kuin kahteen maaliin. Pre-season oli joukkueelle haastava ja olikin hienoa, kuinka erinomaisesti pelasimme joukkueena siitä huolimatta. Tulevaan kauteen lähdetään odottavaisilla tunnelmilla ja tavoitteena pistää pykälää parempaa vaihdetta kuin tällä kaudella”, vetää Lindholm yhteen mennyttä ja tulevaa kautta.

Niklas LIndholm oli yksi osatekijä Kissojen viihdyttävän hyökkäyspelin taustalla. Kuva: Anssi Takala

Ilves-Kissoilla on nyt tulevalle kaudelle kasassa seistemän sopimusta, kun Lindholmin lisäksi Granit Shala, Nuutti Mustalahti, Leevi Antinaho, Ehdin Ibisevic, Ville Puustinen ja Gerald Ben ovat mukana vuoden 2023 joukkueessa. Neuvottelut taustalla jatkuvat ja eiköhän kohta ole taas jotain uutisoitavaa..

Mies tunnetaan myös tulisieluisesta luonteestaan kentällä. Lindholmille kirjattiin kaudella 12 varoitusta, mikä on laitahyökkääjälle hieman korkea lukema. Kuva: Anssi Takala