Kapteeni Ihalainen jatkaa

Juho Ihalainen aloittaa seitsemännen kautensa Ilves-Kissoissa. Sekös miestä hymyilyttää. Kuva: Anssi Takala

Ilves-Kissojen kapteenina kaudella 2023 toiminut Juho ”Kante” Ihalainen jatkaa Kissoissa myös kaudella 2023. IF Sibbo-Vargarnan 27-vuotias (1995) kasvatti on pelannut Kissoissa jo vuodesta 2016 ja kovakuntoinen työmyyrä on ollut joukkueen avainpelaajia heti ensimmäisestä kaudesta lähtien, ollen etenkin kaudella 2022 tärkeä palanen Kissojen keskikentän pohjaa ja keskuspuolustusta. Ihalaiselle kirjattiin menneellä kaudella 23 ottelua Kakkosessa ja kolme ottelua Suomen Cupissa, joista yhteensä 25 avauksessa. Ihalaisen lempinimi kuvaa miehen pelityyliä, sillä mies juoksee järisyttävän määrän kilometrejä ottelusta toiseen ja suorittaa puolustusvelvoitteensa tinkimättömästi.

Urallaan Sipoon susi on pelannut Kissoissa Kolmosessa ja Kakkosessa yhteensä 118 ottelua. Maalinteossa mies on onnistunut yhdeksän kertaa ja kaudella 2022 verkko heilui kahdesti, kesän 4-4 vierashulluttelussa Töölön jalkapallostadionilla Klubi 04:n vieraana ja myös kauden viimeisessä ottelussa Klubi 04:ää vastaan Kaupissa ”Kante” pamautti pallon paristakympistä vastustamattomasti verkkoon.

Juho Ihalainen jatkaa Kissoissa kaudella 2023. Kuva: Anssi Takala

”Kissoissa on ollut ilo pelata ja olemme kehittyneet hyvin joukkueena. Edellinen kausi oli erittäin hyvä ja tästä lähdetään nyt parantamaan. Kärkikahinoihin tähdätään, vaikka joukkueen kasaus on yhä kesken. Henkilökohtainen tavoite on olla yhä ilkeämpi puolustaessa ja vaarallisempi hyökätessä. Tervetuloa sankoin joukoin Kauppiin kesällä!” lähettää Kante terveisiä kannattajille.

Ilves-Kissoilla on nyt tulevalle kaudelle kasassa kahdeksan sopimusta, kun Ihalaisen lisäksi Niklas Lindholm Granit Shala, Nuutti Mustalahti, Leevi Antinaho, Ehdin Ibisevic, Ville Puustinen ja Gerald Ben ovat mukana vuoden 2023 joukkueessa.

Vuoden 2022 pelipaidat tulevat huutokauppaan loppuviikosta, joten nyt on mahdollisuus hankkia itselle vaikkapa juurikin kapteeni Ihalaisen pelipaita.

Juho Ihalainen vastaanotti PK-35:n keväällä pelatussa cup-ottelussa antaman 90-v juhlapalkinnon. Kuva: Anssi Takala