Gerald Ben ja Ilves-Kissat jatkosopimukseen

Gerald Ben rokotti nousija Salon Palloilijoita Kaupissa. Tilanteeksi Kissoille 1-0. Kuva: Anssi Takala

Ilves-Kissat ja Gerald Ben jatkavat mukavasti alkanutta yhteistä taivaltaan myös kaudella 2023. Ben siirtyi Kissoihin kaudeksi 2022 Ykkösen PK-35:stä ja oli heti joukkueen avainpelaajia pelaten 24:ssä Kakkosen pelissä ja kahdessa Suomen Cupin ottelussa viiimeistellen niissä 15 maalia. Yhdysvaltalainen Ben on edustanut urallaan Suomessa ennen Ilves-Kissoja Mikkelin Pallo-Kissoja, FC Hakaa, ja PK-35:tä.

”Ensi kaudella tavoitteenamme on tietenkin parantaa sijoitustamme ja henkilökohtaisesti haluan tehdä vielä enemmän maaleja. Nautin paljon pelaamisesta Kissoissa, joten uskon sen olevan mahdollista tulevalla kaudella,” kertoi tulevan kauden tavoitteistaan 30-vuotias Ben.

Gerald Ben tuulettaa maalia EPS:n verkkoon. Kuva: Esa Norvia


Ilves-Kissoilla on nyt tulevalle kaudelle kasassa kuusi sopimusta, kun Granit Shala, Nuutti Mustalahti, Leevi Antinaho, Ehdin Ibisevic, Ville Puustinen ja Gerald Ben ovat mukana vuoden 2023 joukkueessa. Neuvottelut ovatkin hyvässä vauhdissa ja varmasti tulevina viikkoina saadaan kuulla lisää uutisia.

Kissojen taustoilla on tapahtunut muutoksia sen verran, että kaudella 2023 joukkueen managerina toimii Erkki Nieminen, joka vastaa pelaajasopimuksista Tuomas Karjanlahden keskittyessä seuran muiden osa-alueiden kehittämiseen.

Ilves-Kissojen joukkue on talvilomalla ja palaa harjoituksiin tammikuussa.

Manageri
Erkki Nieminen
erkki.nieminen@ilveskissat.fi / 040 160 2540