Muutama päivä sarjan alkuun

n

Harjoitusotteluiden sarja päättyi kiirastorstaina Kaupissa. Vastustajaksi oli taas valikoitunut TP-T, jonka kanssa Ilves-Kissat on pelannut jos jonkinlaisia otteluja. Viimeksi Pirkkahallissa Pelitoverit johti puoliajalla jo 4-0, mutta Kissat latoi toisella jaksolla neljä maalia – peli päättyi 4-4!

Nyt, todella kauniina kevätiltana Ilves-Kissat oli vakuuttava. Avausjaksolla ensimmäinen maali oli Amin Chouaibin käsialaa, toisen tekaisi Berat Grabovci, kolmannen Beratin epäonnistuneen rankkarin karoista Jussi Rasva ja neljännessa sitten onnistui Berat toistamiseen. Tauolle mentiin Kissojen neljän maalin johdossa, mutta maalipaikkoja oli vähintäin yhtä moneen maaliin kuin oikeasti onnistuttiinkin.

Toisella jaksolla Pyry Haanpää pukkasi kulman jälkeen tyylikkäästi pelin 5 – 0:anja Badr-Eddin Laouini suti kuudennen TP-T -maalin edustalta. Loppulukemat 7–0 viimeisteli Toni Toijala lähettäen punapaitaiset pääsiäisen viettoon ja odottelemaan ensi viikon keskiviikkona tapahtuvaa kauden avausottelua.

Aika hyvältä näytti Ilves-Kissojen kenraaliharjoitus. Mitäs siitä tuumi valmentaja Kari Sainio? ”Minun valmennusaikanani joukkueen rotaatio ei ole ikinä ollut näin laadukas. Viimevuotiseen runkoon on saatu tosi hyviä vahvistuksia, joista ehkä eniten nautiskelen Jere Intalan paluusta punaisiin. Paikalliskilpailijoista saapuneet Toni Toijala, Amin Chouaib ja Mikael Paajanen sekä Iiro Riponiemi antavat hyvät pelimerkit valmentajan käteen, joten alkavalla kaudella ei suinkaan olla pelkästään Grabovcin viimeistelyn varassa. Kun vielä saadaan Ville Puustinen ja Radwan Moussa  pelikuntoisiksi, ei minkäänlaiseen paniikkiin ole aihetta.” toteaa tyytyväiseltä vaikuttava Kissaluotsi Sainio sarjan kynnyksellä.