Teurastus Kaupissa

Ilves-Kissat oli kutsunut Kolmosen sarjatulokkaan PP-70:n harjoitusotteluun Kaupin tekonurmelle. Jos vastustajan pelaajamateriaali on nähdyn ohut, herää vääjäämättä kysymys siitä kannattiko sarjatasoa vaihtaa. Viime kesän Koskenpoikien taaperrus Kolmosessa ei tainnutkaan olla ihan pohjanoteeraus, tulevana kesänä PP-70 taitaa pistää koskilaisten kyseenalaisen (0 pistettä) suorituksen jopa paremmaksi. Ellei jotakin ihmeellistä tapahdu.

Ja kääntäen, Kissat herkutteli jopa niin, että katsojat kokivat jopa myötähäpeää länsitamperelaisia kohtaan. Ensi jaksolla Ilves-Kissat osui vastustajan maaliin peräti kuusi kertaa, mutta tilanteita oli jopa maalimäärän tuplaamiseen.

Toinen jakso oli sitten jo teurastusta. Kotijoukkue osui maaliin peräti 11 kertaa, joten loppuvihellyksen kaikuessa oli tuomarin muistivihossa lopputulos 17-1, joka herättää kysymyksen jos toisenkin. Ottelun analysointi on edellä kerrotun lisäksi ihan turhaa, mutta mainitaan nyt Kissojen maalintekijät.

Ville Puustinen, Berat Grabovci ja Toni Toijala osuivat jokainen kolme kertaa. Toni Paukkeri, Iiro Riponiemi ja Juha Jokinen kahdesti mieheen ja Aleksi Siren kertaalleen. Kerran vastustajat sähelsivät pallon omiin, joten siitä se 17 kertyy.

Kissojen rosteri on jo nyt laaja ja laadukas. Jere Intalan paluu keskikentälle tuo ihan uudenlaista säpinää. Timor Inapshba, 41 v., on saanut yrityksensä käyntiin ja kevätsää houkuttelee miestä kilvottelemaan pelipaikasta nuorempiensa kanssa, joten pelipaikka kissanuttuun on todella ansaittava. Kerran vielä pelataan harjoitusottelu ennen sarjan alkua ja sitten onkin tosi kysymyksessä.