Leevi Antinaho siirtyy Ilves-Kissoihin

19-vuotias Antinaho siirtyy Kissoihin TPV:stä kahden vuoden sopimuksella. Monipuolinen hyökkäys, sekä puolustuspään laitapelaajan roolin taitava Antinaho oli kaudella 2021 FC Hakan sopimuspelaaja, mutta ennen kauden alkua TPV ja FC Haka tekivät Antinahoa ja kahta muuta nuorta pelaajaa koskevan lainasopimuksen kolmikon oikeudesta pelata Kakkosta TPV:ssä. Loppukaudesta Antinaho siirtyikin täysin TPV:n pelaajaksi pois lainapelaajastatuksesta. Antinaho aloitti jokaisessa pelaamassaan 19 ottelussa ja peliminuutteja kertyi yhteensä 1 665. Näissä otteluissa hän teki TPV:lle kolme maalia. Hakan A-junioreissa Antianho pelasi kolme ottelua aloittaen jokaisessa.

”Antinaho on yksi niistä TPV:n viime kauden pelaajista, jotka kiinnittivät huomiomme jo kesällä. Nopeana, taitavana ja hyvän pelikäsityksen omaavana pelaajana halusimme hänet heti meille täksi kaudeksi. On hienoa että hän oli heti alusta asti samoilla linjoilla ja olikin hauska kokemus käydä allekirjoittamassa sopimus Apian urheilukeskuksen parkkipaikalla – mikään ravintola kun ei auki Koskissa ollut koronarajoitusten vuoksi sopimuksen allekirjoitushetkellä. Olen myös erittän tyytyvänen siitä, että saimme kiinnitettyä Leevin mukaan matkallemme jo seuraavallekkin kaudelle, sillä hänellä on selkeä potentiaali pelata korkeammilla sarjatasoilla. Hänen ammattimaisesta asenteesta huomaa sen, että hän on ollut ison osan viime kaudesta liigajoukkueen mukana ja nuoresta iästään huolimatta toimii esimerkkinä ammattimaisesta toiminnasta muille harjoituksissa päivittäin”, kommentoi sopimusta Kissojen puolelta sopimusneuvotteluista vastannut Tuomas Karjanlahti.

Näillä uutisilla laitetaan käyntiin Kissojen 90-vuotis juhlavuosi. Hyvää kannattaa odottaa, sillä nyt Kissojen uutisointiputkessa on useampia pelaajia, joista osa on uusia ja osa vanhoja tuttavuuksia. Näistä lisää lähipäivinä, mutta kerrottakoon tässä vaiheessa että yksi viime kaudella Ykköstä pelannut pelaaja on ainakin tulossa.

Tervetuloa Kissoihin Leevi!

Leevi Antinaho Ilves-Kissoihin