K-Citymarket Turtola ja Kaukajärviosuuskunta mukaan Kissojen matkalle, myös Wigren jatkaa

K-Citymarket Turtola ja Ilves-Kissat ovat solmineet yhteistyöstä kaudelle 2022. Turtolan kauppias Marko Vainikainen ja seura omaavat historiaa jo 1990-luvulta, kun mies kävi pelaamassa lainalla Hangon IK:sta Ilves-Kissojen riveissä. Turtola tulee olemaan kaudella 2022 isosti esillä ja näkymään Ilves-Kissojen pelipaidassa. Kati ja Marko Vainikaisen K-Citymarket tarjoaa kätevästi lähes kaiken perheen arkeen ja juhlaan – helposti yhdellä kertaa. Turtolasta löytyy Suomen monipuolisin ja laajin valikoima elintarvikkeita, käyttötavaroita sekä merkkituotteita. Myös pientuottajien ja lähiruoan tarjonta on varmistettu ja tarjoukset ovat aina ajankohtaisia ja edullisia. Turtolan palveluvalikoimasta löytyy lihamestarin palvelutiski, verkkokauppa kotiinkuljetuksella sekä oma leipomo.

Siitähän on 30 vuotta aikaa, joten ihan kaikkea siitä ei muista. Taisi olla kausi 90-91 kun Hangon IK:lla ja Ilves-Kissoilla oli jonkinlainen sopimus ja minä tulin tuolle kaudelle lainalle Kissoihin. Muistan edelleen kun ennen ensimmäistä peliäni minut esiteltiin sen aikaiselle Ilves-Kissojen hallitukselle, se oli terve – moro ja siitä kentälle. Elämä on tuonut minut takaisin Tampereelle ja koen että haluan ehdottamasti olla mukana tukemassa vanhan seurani toimintaa, sillä niin lämpimät muistot tuosta lainavuodesta jäi”, muistelee Marko Vainikainen historiaansa Kissoissa.

K-Citymarket Turtola ja Ilves-Kissat yhteistyöhön
K-Citymarket Turtola ja Ilves-Kissat yhteistyöhön
Kaukajärviosuuskunta mukaan Kissojen matkalle

Yhteiset kokemukset ja strategiat yhdistävät

Kissojen matkalle on liittynyt mukaan uutena tuttavuutena Kaukajärviosuuskunta. ”Näen Ilves-Kissojen strategiassa sekä tulevaisuuden suunnitelmissa todella paljon ymhtymäkohtia siihen missä tilasssa meidänkin yrityksemme on. Kissojen tarjoama junioristrategia on myös sellainen joka tuntuu nykypäivänä erittäin hyvältä. Minusta on loistavaa, että Tampereelta löytyy seura jonka junioritoimintaan liittyminen on tehty erittäin edulliseksi”, kommentoi sopimusta Kaukajärviosuuskunnan toimitusjohtaja Marko Liikanen.

Kaukajärviosuuskunta on monipuolinen konserni, joka itsessään vuokraa kiinteistöjä, varastotiloja, huoneistoja ja autopaikkoja. Konsernin yritykset tarjoavat kattavasti kaikki asumisen palvelut, mikä sisältää vuokraus-, isännöinti-, kiinteistö- ja puhtauspalvelut. Voit lukea lisää yrityksestä ja vaikkapa kilpailuttaa taloyhtiön isännöintisopimuksen heidän verkkosivuilta osoitteesta https://www.kaukajarviok.fi/ . Kaukajärviosuuskunta näkyy Kissojen asustuksessa AW-rakennuksen tapaan myös shortseissa.

Wigrenin nysä myös kesän 2022 hittituote

Kaudelle 2021 alkanut yhteistyö Yrjö Wigren Oy:n kanssa jatkuu, ja näin ollen Kissojen peleissä voi jatkossakin nauttia Wigrenin makkaroista ja hot-dog nakeista. ”Wigren on perustettu Tampereelle vuonna 1917 ja Kissat siirtyivät tänne 1940, joten on luontevaa että kaksi pitkän paikallisen historian omaavaa toimijaa ovat yhdessä ja haluamme ehdottomasti olla mukana kotikaupunkimme urheiluseuran kehitystarinassa”, kommentoi sopimusta Wigrenin Kirsi Koivunen.

Yrjö Wigren Oy ja Ilves-Kissat yhteistyöhön
Yrjö Wigren Oy ja Ilves-Kissat jatkavat yhteistyötä kaudella 2022